Οι αλλαγές που γίνονται στο ΑΠΟΕΛ είναι και φέτος πολλές, αφού ήδη έχουν αποχαιρετήσει τον Αρχάγγελο δέκα ποδοσφαιριστές, ενώ η πόρτα είναι ακόμα… ανοιχτή για νέες αποχωρήσεις!

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν αποδεσμευτεί οι Ράφαελ Σάντος, Λεό Νατέλ, Μάριους Λουντέμο, Ζοάο Πέδρο, Βουγιαντίν Σάβιτς, Πάουλο Βινίσιους, Τόμας Ντε Βινσέντι, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Τορνίκε Οκριασβίλι.

Στον αντίποδα, έχουν έρθει μόνο οι Ντάλσιο και Κρέσπο. Παρατηρώντας τις κενές θέσεις που υπάρχουν στον κατάλογο Α’, οι κενές θέσεις που έχουν απομείνει είναι τρεις, αφού υπάρχουν οι Σκουφέτ, Σαμπάλα, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Νταουσβίλι, Σόουζα, Σαρφό, Ντάλσιο, Ντανίλο, Μάγκλιτσα, Ντογκαλά και Κβιλιτάια.

Τη μία θα την καλύψει ο Μπέλετς, όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και απομένουν άλλες δύο. Εκτός αν έχουμε νέα αποχώρηση, όπως αυτή του Ντανίλο που φαίνεται πως τα βρήκε με τη διοίκηση για λύση συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να κινηθούν για Κύπριους ποδοσφαιριστές ή νεαρούς που θα ενταχθούν στον κατάλογο Β’.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ