Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τον Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο προπονητής του ΑΣΙΛ, Άγγελος Ευθυμίου.

Διαβάστε τις σημαντικότερες ατάκες του:

«Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου. Οκτώ εβδομάδες είναι ικανοποιητικές για γίνει καλή δουλειά. Πρέπει όμως να δεις το επίπεδο των παικτών και πόσο ξεκουράστηκαν. Να δεις αν είναι καινούργια ομάδα και τι χρειάζεται γενικά».

Για την αποχώρηση του από την Καρμιώτισσα: «Αν θα έμενα στην Καρμιώτισσα, θα έμενα ως πρώτος προπονητής. Καταλαβαίνω ότι ήρθε ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει τις δικές του σκέψεις. Μου είπε να παραμείνω στο τιμ, το οποίο δεν ήταν ξεκάθαρο τι πόστο θα ήταν, όμως του ξεκαθάρισα ότι αν θα έμενα θα ήμουν πρώτος προπονητής. Κανένας δεν ξεχνά τι κάναμε την περσινή χρονιά. Ήρθε ένας επενδυτής με το δικό του πλάνο και ήθελε να φέρει ένα δικό του άνθρωπο. Μπορεί να μην μας εμπιστεύονται ακόμη οι επενδυτές. Οι δικοί μας μας δίνουν την ευκαιρία, αλλά μπορεί να μας διώξουν γρήγορα».

«Εγώ έφυγα από την Καρμιώτισσα και πήγα Γ’ Κατηγορία και μπορεί κάποιοι να το πάρουν υποτιμητικά ότι ο Άγγελος πήγε στον ΑΣΙΛ Γ΄ Κατηγορία, όμως δεν είναι έτσι. Εκεί είναι μία υγιείς ομάδα με τριετές πλάνο και στόχους. Έχουμε ήδη κλειστό το 70% του ρόστερ, εφτά με οκτώ παίκτες πήραν άνοδο από την Β’ Κατηγορία στην Α’ πέρσι και τους έχουμε μαζί μας τώρα».

«Θεωρώ ότι η Πάφος ακόμη δεν είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό αλλά για να διεκδικήσει την Ευρώπη σίγουρα μπορεί. Γίνονται σωστά βήματα».

Αν υπάρχει μακροπρόθεσμος στόχος η άνοδος στην Α’ Κατηγορία με τον ΑΣΙΛ: «Αν δεν υπήρχε αυτός ο στόχος δεν θα πήγαινα στο ΑΣΙΛ, ο μακροπρόθεσμος μας στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκάλυψη Ευθυμίου για έρευνα για τη διαιτησία που αγγίζει και...

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής...

Α Κατηγορία
30/05/2023 12:54

ΑΠΟΕΛ: Στο… ψάξιμο για εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή για οικονομική ενίσχυση

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ, μέσω της οποίας ενημερώνει η...

ΑΠΟΕΛ
30/05/2023 12:49

«Και να σχίστηκαν οι φάκελοι εμείς θα βρούμε – Ένοχος...

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής...

Α Κατηγορία
30/05/2023 12:47

Ομόνοια: Η απόφαση για το μέλλον του Τατζούρι-Σράντι

Παρελθόν από την Ομόνοια αποτελεί ο Ισμαέλ Τατζούρι-Σράντι. Όπως ενημέρωσαν...

ΟΜΟΝΟΙΑ
30/05/2023 12:34

«Πρέπει να μας γίνει μάθημα – Εγώ θέλω να μείνει...

Στον Super Sport 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα Στα ΣΠΟΡ»...

ΔΟΞΑ
30/05/2023 12:31

Απόλλων: «Αντίο» και ευχαριστίες στον Ρούσση

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της...

ΑΠΟΛΛΩΝ
30/05/2023 12:20