Το μόνο που χρειάζεται είναι να μεγαλώσει το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις

Στο πλαίσιο του χρονοδιαγράμματος που υπολογίζεται συνεχίζεται ο προγραμματισμός της Ομόνοιας. Το «τριφύλλι» τέλειωσε με το κομμάτι των ανανεώσεων, κάτι που άρχισε από την αρχή της σεζόν.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιό τους ανανέωσε μια πεντάδα βασικών ποδοσφαιριστών όπως οι Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Άνταμ Λανγκ, Γιαν Λέτσιακς, Μιξ Ντίσκερουντ και Φώτης Παπουλή, οι οποίοι αναμένεται να ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια.

Εκτός του Ντίσκερουντ, οι άλλοι τέσσερις βρίσκονται πλέον για χρόνια στο «Ηλίας Πούλλος» και έχουν τη δυνατότητα να ηγηθούν και να σπρώξουν τους συμπαίκτες τους σε νέες επιτυχίες. Σ’ αυτούς μπορούν να προστεθούν και οι Έκτορ Γιούστε, Φούαντ Μπασιρού, Τιμ Μάταβζ, οι οποίοι ναι μεν θα διανύσουν τον δεύτερο τους χρόνο στο Γέρι, ωστόσο έχουν χρόνια εμπειρίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ακόμη στο «τριφύλλι» υπάρχει ένας δυνατός κυπριακός κορμός που όλο και μεγαλώνει. Έχουμε και λέμε: Ιωάννης Κούσουλος, Κωνσταντίνος Παναγή, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Λοΐζος Λοΐζου, Ανδρόνικος Κακουλλής, Πάρης Ψάλτης, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάπους. Δηλαδή, εννέα έμπειροι Κύπριοι που υπολογίζονται κανονικά από τον Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του.

Μ’ αυτά και μ΄ αυτά μπορούμε να πούμε πως ο βασικός κορμός υπάρχει, η εμπειρία, το ταλέντο και η χημεία και το μόνο που χρειάζεται είναι να μεγαλώσει το βάθος και η ποιότητα του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις προκειμένου η Ομόνοια να καταφέρει να ανταποκριθεί στους στόχους της.

Η Ομόνοια αρχίζει την προετοιμασία της στις 4 Ιουλίου και οι πράσινοι εντείνουν τις προσπάθειες για ενίσχυση. Λένον και Ταραπουλούζης βρίσκονται στο χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει γνωρίζοντας πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα θελήσουν να έχουν μαζί τους τουλάχιστον το 80% του φετινού τους ρόστερ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ