Στις 30 Ιουνίου αναμένεται να διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, επί βουλγαρικού εδάφους. Αντίπαλος η Μπότεφ Βράτσα, σε μια συνάντηση που θα αρχίσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από την Cablenet.

Ένα ματς που θα προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Η αποστολή των γαλαζοκιτρίνων έχει προγραμματισμένο ταξίδι στη Σόφια για τις 28 Ιουλίου, με προορισμό το εθνικό προπονητικό κέντρο, όπου θα επιχειρήσει να δουλέψει εντατικά και να θέσει τις βάσεις για μια πρωταγωνιστική σεζόν.

Στις 2 Ιουλίου και μετά από το βασικό στάδιο προετοιμασίας, οι γαλαζοκίτρινοι θα φιλοξενήσουν στο ΓΣΠ την ΤΣΣΚΑ 48, ομάδα που επίσης προέρχεται από τη Βουλγαρία και την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην ένατη θέση της βαθμολογίας, μαζεύοντας 16 βαθμούς λιγότερους από την Μπότεφ με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Επίσης, οριστικοποιήθηκε και η ημερομηνία του φιλικού κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας που θα γίνει τελικά στις 12 του επόμενου μήνα, οκτώ μέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην Μπότεφ στη Σόφια (20 Ιουλίου), οπόταν θα είναι σαν πρόβα τζενεράλε.

Γίνονται προσπάθειες ώστε και τα δύο φιλικά μετά από την Μπότεφ Βράτσα να μεταδοθούν τηλεοπτικά.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ