23/06/2022 21:00

Μπορεί να άργησε λίγο να κλείσει το θέμα του διοικητικού στην ΕΝΠ, όμως όλα πλέον ως γνωστόν λύθηκαν, με τον Κυριάκο Τίκκη να παραμένει στην προεδρία και σύσσωμοι οι Παραλιμνίτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο της ομάδας.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, καθώς ο Μαρίνος Σατσιάς ποτέ δεν αδράνησε στο κομμάτι του προγραμματισμού, ακόμη και την στιγμή που υπήρχε αβεβαιότητα στο διοικητικό. Μέχρι στιγμής η ΕΝΠ ανανέωσε τον αρχηγό της, Άντριαν Λουσέρο, τον ακραίο επιθετικό Ζουλιέν Λαμί, ενώ αναμένεται να προκύψουν και άλλες ανακοινώσεις. Επίσης, οι βυσσινί ενισχύθηκαν στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ανακοίνωσαν τον 25χρονο Κύπριο Παναγιώτη Παναγιώτου, ενώ επέστρεψε και ο Ρουσιάς ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Ανόρθωση.

Η ομάδα βρίσκεται κοντά σε ακόμη τέσσερεις μεταγραφές. Ο Μαρίνος Σατσιάς κινείτε προς την σέρβικη αγορά και μέχρι στιγμής συμφώνησε με τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τρεις Σέρβους ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο 26χρονος τερματοφύλακας Ιβάν Κόστιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στην Μλάντοστ Λουτσάνι, με την οποία κατέγραψε 30 συμμετοχές. Από εκεί πέρα, ενίσχυση εκ Σερβίας αναμένεται να γίνει και στις θέσεις της άμυνας και της επίθεσης. Για την αμυντική γραμμή θα αποκτηθεί ο Μάρκο Τζεβρέμοβιτς, ο οποίος εδώ και μία τριετία αγωνιζόταν στην Τζαβόρ.

Για τη θέση της επίθεσης η ομάδα έχει κλειστό τον 31χρονο Μπράνκο Μιχάιλοβιτς, ο οποίος πέρασε μεταξύ άλλων από την Αλασκέρτ και την Χάποελ Άκο.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ