Στην παραλία της Γιούρμαλα βρέθηκαν όχι μία αλλά δύο φορές οι ποδοσφαιριστές του Άρη την Πέμπτη (23/06).  Ασφαλώς όμως όχι για χαλάρωση και μπάνιο, αλλά για προπόνηση. Όπως συμβαίνει καθημερινά αυτή τη βδομάδα, το πρωινό ημίωρο τρέξιμο στις 7:00 ήταν αυτό με το οποίο ξεκίνησε η σημερινή μέρα.

Αργότερα το πρωί, οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν τη 2η προπόνηση της μέρας, αυτή τη φορά στο γήπεδο με τους παίκτες να εκτελούν μια τεχνικο-τακτική προπόνηση.

Οι τερματοφύλακες μεταξύ άλλων είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με το πρόγραμμα “VKEEPR” που εξασκεί τις νοητικές λειτουργίες στους τερματοφύλακες, μέσω τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας.

Η τελευταία προπόνηση της μέρας διεξήχθη στην παραλία, με τους ποδοσφαιριστές να συνδυάζουν μια δυνατή προπόνηση μεν όπως είναι το ποδοβόλεϊ στην άμμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή οι τρεις Αφρικανοί από τη Γκαμπόν, Μπαμπίκα, Μουσούντα και Τζαβέ, οι οποίοι έπιασαν άμεσα δουλειά πραγματοποιώντας την πρώτη τους προπόνηση στη Λετονία.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ