Αναμένεται να συμπληρώσει το 80% του ρόστερ της μέχρι την ερχομένη Δευτέρα όπου θα αρχίσει επίσημα η προετοιμασία

Το νερό έχει μπει στο αυλάκι, αφού στην Ομόνοια θα αρχίσουν σιγά – σιγά να μετράνε αντίστροφα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας τους.

Τη Δεύτερα (04/07) θα είναι η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, με τους πράσινους να ετοιμάζονται στο διάστημα των επόμενων ημερών να κλείσουν κάποιες μεταγραφές μετά από την απόκτηση των Μπρούνο Φελίπε και Άνταμ Μάθιους.

Με το σκεπτικό ότι ο τεχνικός της ομάδας, Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του θέλουν τουλάχιστον του 80% του ρόστερ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, τότε αναμένεται ότι στις επόμενες ένδεκα μέρες να υπάρξει έντονη κινητικότητα στο μεταγραφικό κομμάτι.

Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι οι Νιλ Λένον και Σίμος Ταραπουλούζης έχουν καταλήξει σε κάποιους ποδοσφαιριστές και σύντομα θα έρθει και η ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, οι πράσινοι έχουν αποκτήσει μόνο τον Μπρούνο Φελίπε, ενώ ψάχνουν άμεσα για κεντρικό αμυντικό, δεξιό αμυντικό, χαφ, επιτελικό μέσο και επιθετικό. Δηλαδή, μιλάμε για πέντε ενδεκαδάτες μεταγραφές που θα πρέπει να κάνουν και τη διαφορά στις γραμμές που θα αγωνίζονται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ