Την ίδια ώρα που οι Πειραιώτες προτείνουν τον Αργεντινό στον Άρη ως αντάλλαγμα μαζί με 5.000.000 για την απόκτηση του Καμαρά

Η Ομόνοια συνεχίζει να έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς σχετικά με την απόκτηση του Μάξι Λοβέρα, την ίδια ώρα που οι Πειραιώτες προτείνουν τον Αργεντινό στον Άρη ως αντάλλαγμα μαζί με 5.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Καμαρά.

Ο Νιλ Λένον έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή και είναι δεδομένο ότι τον θέλει να επιστρέψει στο «Ηλίας Πούλλος».

Το ίδιο θέλει και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο προπονητής των ερυθρολεύκων, Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει και τον έχει στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο, και χρειάζεται ένα ποσό για να παραχωρηθεί. Αν κρίνουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός σπατάλησε €3.300.000 για να αποκτήσει τα δικαιώματα του, τότε ίσως να θέλει ένα ψηλό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες και θα διαφανεί πόσο είναι εφικτό για τον Λοβέρα να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ