Για την αγορά των δικαιωμάτων του Αμπουμπακάρ Καμαρά

Η υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες για τον Ολυμπιακό Πειραιώς, φαίνεται όμως ότι πλέον μπαίνει στη φάση της κορύφωσής της.

Την ώρα που περιμένουμε να μάθουμε κατά πόσο είναι εφικτό να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια ο Λοβέρα, πληροφορίες του Gazzeta.gr θέλουν τις δύο πλευρές (ερυθρόλευκοι και κιτρινόμαυροι) να έχουν προχωρήσει σε επιπλέον συζητήσεις για την πώληση του Μαυριτανού επιθετικού από τον Άρη στον Ολυμπιακό, δεδομένου του ενδιαφέροντος του τελευταίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι Πειραιώτες έχουν προσφέρει στους «κίτρινους» το ποσό των 5.000.000 ευρώ αλλά και την παραχώρηση (ως ελεύθερος) του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Η τελική απόφαση ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος είχε ξεκαθαρίσει στο περιβάλλον του ότι δεν είναι αρνητικός σε οποιαδήποτε αγορά και πώληση, αρκεί το ποσό να είναι αντιπροσωπευτικό της αξίας του ποδοσφαιριστή και να ικανοποιεί τις ανάγκες της ομάδας. Στην προκειμένη περίπτωση, θα καλυφθεί το σύνολο του ποσού που έχει να δίνει ο Άρης στη Φούλαμ από την οποία είχε αγοράσει τον Αμπουμπακάρ Καμαρά καθώς απομένει ένα ποσό της τάξεως των 2.500.000 ευρώ για την εξόφληση του αγγλικού συλλόγου, άρα μένει ακριβώς το ίδιο ποσό στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης.

Σε ότι αφορά τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίον οι «κίτρινοι» είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τον περασμένο Γενάρη και μάλιστα είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία για την απόκτησή του (δανεισμός και option αγοράς), αλλά την τελευταία στιγμή «χάλασε» η μεταγραφή.

Εν τέλει, είναι φανερό ότι εντός των επόμενων ωρών θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά με το σενάριο μετακόμισης του παίκτη να φαντάζει ως το επικρατέστερο…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ