Όσο πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας τόσο θα αυξάνεται και το ενδιαφέρον από πλευράς κόσμου για μια πρώτη ματιά στην ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Σίλας

Μπορεί ο κόσμος της ΑΕΛ να εκφράζει μια ανησυχία για το γεγονός ότι δεν ανακοινώνεται κάτι, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει μέσα στις επόμενες μέρες. Πιο συγκεκριμένα, από τη στιγμή που διέρρευσαν πολλά ονόματα, η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φέρει αρκετά νέα για τους γαλαζοκίτρινους, αφού μπορεί να μην έβγαινε κάτι προς τα έξω, όμως γίνονταν οι απαραίτητες ενέργειες από τους ιθύνοντες.

Υπάρχουν ήδη αρκετές καταρχήν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και επίσημα. Στόχος του Ζόρζε Σίλας είναι να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν και να δώσει χαρά στον κόσμο που πικράθηκε πολύ φέτος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τρέχει τα θέματα του προγραμματισμού μαζί με τον Λουτσιάνο Μπεμπέ, έχοντας την απόλυτη στήριξη και του Ανδρέα Σοφοκλέους, να κάνει ό,τι χρειάζεται για να φτιάξει μια δυνατή ομάδα.   Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σίλας, θέλει να φέρει στην ΑΕΛ παίκτες που πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στο στρατόπεδο της ομάδας, μετρούν… αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας στις 18 Ιουλίου και μέχρι τότε αναμένεται να βγουν αρκετές ανακοινώσεις τόσο γι’ αυτούς που θα φύγουν όσο και γι’ αυτούς που θα έρθουν. Μετά την περσινή καταστροφική χρονιά, το λιγότερο που θέλει να πετύχει φέτος η ΑΕΛ είναι να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα, αν καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο, θα ρίξει το βάρος στη διεκδίκηση και των δύο εγχώριων τίτλων.

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SPORT FM)



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ