• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
ΑΠΟΕΛ: Η παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας – Tο σλόγκαν και η αναφορά για… μελλοντικές εκπλήξεις (vid)
24/06/2022 11:35
ΑΠΟΕΛ: Η παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας – Tο σλόγκαν και η αναφορά για… μελλοντικές εκπλήξεις (vid)

Το ΑΠΟΕΛ παρουσίασε και επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας του για τη σεζόν 2022-23, με σλόγκαν «Ασπίδα μας ο κόσμος μας». Όπως αναφέρθηκε στη παρουσίαση η τιμολόγηση φέτος θα είναι αντίστοιχη με αυτή του 2019, με τη διαφορά πως θα συμπεριληφθούν δυο επιπλέον αγώνες πρωταθλήματος, το πρώτο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ και το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Η απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας είναι η δήλωση της ιδιαίτερης σχέσης του φιλάθλου που το αποκτά, μαζί με την αγαπημένη του ομάδα. Εκφράζει την πίστη και την αφοσίωση του προς τον ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα δηλώνει τη δέσμευση του ότι θα είναι δίπλα της. Σε όλους τους αγώνες. Ειδικά την περσινή χρονιά, η μαζική παρουσία των ΑΠΟΕΛιστών έστειλε ακόμα ένα σημαντικό μήνυμα. Ότι δεν ήταν εκεί μόνο για να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την υποστηρίξει προς την επιτυχία. Ήταν δίπλα της και στα δύσκολα, για να την προστατεύσει από όλους τους εξωτερικούς αντιπάλους. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ήταν η ασπίδα μας, απέναντι σε όλους. Όπως ορίζεται μέσα από τον σχεδόν ένα αιώνα ζωής και μέσα από την απόφαση των ιδρυτών της ομάδας, να επιλέξουν ως έμβλημα μας, τη γαλαζοκίτρινη Ασπίδα.

Το φετινό σλόγκαν των εισιτηρίων διαρκείας 2022-2023 θα είναι ακριβώς αυτό που όρισαν οι ίδιοι οι ιδρυτές αλλά και οι οπαδοί μας.

«ΕΓΩ, Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ»

Ο ΑΠΟΕΛ, είναι ο κόσμος του. Το έμβλημα του είναι ο κόσμος του.

Το γραφικό του εισιτηρίου διαρκείας περιλαμβάνει, τις 4 ασπίδες που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, από την ίδρυση της ομάδας μέχρι και σήμερα. Στο φόντο είναι η φιγούρα ενός φιλάθλου που βρίσκεται στην κερκίδα, φορώντας τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ και τραγουδά για την ομάδα της καρδιάς του. Στέκεται δίπλα στη γαλαζοκίτρινη ασπίδα, σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται.

Αυτός ο φίλαθλος είναι ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας που θα αποκτήσει ένα εισιτήριο διαρκείας. Ο ρόλος του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντικός, στην εξίσωση της επιτυχίας. Όλες οι γενιές, από τον παππού, στα παιδιά και στα εγγόνια.

Αυτό έκανε την ομάδα μας, τη μεγαλύτερη στην Κύπρο.

Γιατί Ασπίδα μας, είναι ο Κόσμος μας…

Όλες οι λεπτομέρειες για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2022/23 στο σχετικό Έντυπο ΠληροφοριώνΑγοράστε ONLINE.

Γιώργος Σταμάτη: «Το φετινό σλόγκαν της καμπάνιας είναι αυτό που κάνει πράξη ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας… Το ΑΠΟΕΛ είναι ο κόσμος του. Ο ρόλος του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντικός για να έρθουν οι επιτυχίες. Ασπίδα μας είναι ο κόσμος μας. Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε προς το παρόν. Να πούμε ότι ο σχεδιασμός συνεχίζεται, μιλάμε με κάποιους στόχους και όταν υπάρχει κάτι προς ανακοίνωση, θα οργανώσουμε μια νέα διάσκεψη για να παρουσιάσουμε τις νέες μεταγραφές. Θα είναι μαζεμένες οι ανακοινώσεις!».

Κυριάκος Ζιβανάρης: «Η περίοδος της πανδημίας επηρέασε ιδιαίτερα τα σωματεία μας. Η μεγαλύτερη πηγή εσόδων για το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ήταν οι εισφορές από την εταιρεία και τα εισιτήρια διαρκείας. Περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά πέρσι και ευχαριστώ όσους βοήθησαν για να παραμείνει πρωταγωνιστής ο ΑΠΟΕΛ και στα άλλα αθλήματα. Από κοινού αποφασίσαμε να προσθέσουμε 10 ευρώ στην τιμή του διαρκείας για να μαζευτεί ένα ποσό που θα είναι ανάσα για το Σωματείο. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει για ακόμα μια φορά την προσπάθεια και να βοηθήσει το ΑΠΟΕΛ».

Γωγώ Αλεξανδρινού (Εκπρ. Τύπου NAGA PAY): «Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σήμερα εδώ ως Naga Pay για να στηρίξουμε τον ΑΠΟΕΛ στην έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας. Η Naga Pay δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη πολύ σημαντική στιγμή για το ΑΠΟΕΛ. Ως πρώτο βήμα ανακοινώνουμε τα εξής προνόμια για όσους αγοράσουν διαρκείας μέσω Naga Pay card ή του Naga Pay application: Επιστροφή ποσού 20 ευρώ, έκπτωση 15% στο Orange Shop, επιπλέον 100 βαθμοί στο πρόγραμμα συλλογής βαθμών της loyalty card και συμμετοχή σε κλήρωση με ιδιαίτερα δώρα. «Πέραν από το προπονητικό κέντρο και την αγωνιστική εμφάνιση, θα είμαστε παρόντες σε διάφορους τρόπους δίπλα στο ΑΠΟΕΛ. Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά γιατί σύντομα θα γίνει μια μεγάλη εκδήλωση όπου θα πούμε πολύ περισσότερα».

«Στο παρελθόν είχαμε χρονιές με πολύ μεγάλα νούμερα, κοντά στις 8000. Όσο πιο κοντά είμαστε σε αυτό το νούμερο, τόσο το καλύτερο», τόνισε ο Μιχάλης Κυριάκου.

Ο Σταμάτη διευκρίνισε γιατί όπως είπε ο κόσμος προστατεύει την ομάδα από εξωτερικούς αντιπάλους: «Είναι γνωστό το σλόγκαν ‘ΑΠΟΕΛ εναντίον όλων’. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δεχθεί πόλεμο από πάρα πολλούς εξωτερικούς παράγοντες. Εμείς μαζί με τον κόσμο μας θα προστατέψουμε την ομάδα μας».

Δείτε την παρουσίαση των διαρκείας του ΑΠΟΕΛ:


btm