Ο πρόεδρος του σωματείου της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς μίλησε στο Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση Αμρ Ουάρντα: «Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα, έχει ιδιορρυθμίες για αυτό και δεν μπόρεσε να κάνει την μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό ακόμη και στην Ελλάδα. Είναι θέμα ψυχολογίας».

Η Ανόρθωση δεν ενδιαφέρεται για έναν επενδυτή; «Η Ανόρθωση θα ήθελε να βρεθεί κάποιος να επενδύσει το δήλωσε άλλωστε και ο κ. Πουλλαίδης. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα. Δεν θεωρώ ότι η λέξη επένδυση είναι η σωστή. Η πιο σωστή λέξη είναι ιδιοκτήτες – χορηγοί. Το ΑΠΟΕΛ είχε πολύ μεγάλες επιτυχίες σε τίτλους και στην Ευρώπη, όμως, ακόμα και τώρα αντιμετωπίζει προβλήματα. Η επένδυση στο ποδόσφαιρο είναι ουτοπία, επιλέγουν μικρές ομάδες, επειδή δεν έχουν την πίεση των φιλάθλων. Αν τα έβαζαν σε μεγάλες ομάδες δεν θα τους φαινόταν. Αυτά τα σωματεία…. θα πρέπει να είναι δύο φορές προσεκτικά. Είδατε τι έγινε με τον Αμπράμοβιτς και την Τσέλσι. Τα σωματεία πρέπει να προσέχουν και για την επόμενη μέρα. Δεν μπορεί μια ομάδα να έχει έσοδα 3 εκ. ευρώ μπάτζετ 8 εκ. ευρώ. Δεν λέω ότι τα λεφτά δεν είναι καθαρά, σε καμία περίπτωση αλλά θα πρέπει να γίνεται έλεγχος και να εφαρμόζεται το financial fair play».

Για την απόφαση να διεκδικήσει την θέση του προέδρου στο σωματείο; «Το θέμα του δανείου του γηπέδου με οδήγησε στο να πάρω την απόφαση».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ