Αν η διοίκηση της Εταιρείας Απόλλων ήταν διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πείσει ποδοσφαιριστές να υπογράψουν στο διάστημα που μεσολάβησε από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα, τουλάχιστον κάποιους από αυτούς θα τους ανακοίνωνε ήδη. Όχι, δεν πάει έτσι…

Ναι, ο Απόλλωνας κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ναι, θα συμμετέχει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τουλάχιστον στο Europa Conference League. Όμως, δεν θα… ξηλωθεί οικονομικά. Αλλιώς θα ήταν ήδη κλειστός ο Λούκας Σάσα και κάποιοι άλλοι. Οι κυανόλευκοι υπέβαλαν συγκεκριμένες οικονομικές προσφορές και από τη στιγμή που έχουν ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά στη διάθεσή τους για να τους πείσουν (Τσάμπιονς Λιγκ, εγκαταστάσεις, νέο γήπεδο κλπ), θεωρούν – και μαγκιά τους – ότι δεν χρειάζονται οικονομικές υπερβάσεις. Ειδικά στην παρούσα φάση που δεν υπάρχει κάτι που να αναγκάζει τη διοίκηση Νίκου Κίρζη να κάνει κάτι τέτοιο.

Υπερβάσεις έγιναν και θα γίνουν μονάχα σε περιπτώσεις όπου ένας ποδοσφαιριστής θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε προσφορά αυτά τα οποία έχουν ξοδευτεί για να αποκτηθεί. Άλλωστε, δεν ήταν λίγες οι αποτυχημένες μετεγγραφές τα τελευταία χρόνια με ποδοσφαιριστές οι οποίοι, ναι μεν, δεν έγινε υπέρβαση για να αποκτηθούν, αλλά ήταν υψηλόμισθοι σε θέμα απολαβών και συγκριτικά με άλλους που έχουν ματώσει τη φανέλα με τον Ολύμπιο θεό της Μουσικής και της Σοφίας στο στήθος.

Χαρακτηριστικότατη και η ατάκα του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου, χθες το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0: «Έχουμε χρυσοπληρώσει παίκτες στο παρελθόν και εκτός από τον Γκαστόν Σανγκόι, κανείς άλλος δεν επέστρεψε με την προσφορά του αυτά που ξοδέψαμε».

Περίσσευμα στον κατάλογο α’

Με την εγγραφή των Φέλιξ Βα και Ελ-Χατζί Μπα στον κατάλογο α’, πλέον υπάρχει… πλεόνασμα με ξένους/κοινοτικούς. Οι υπόλοιποι 16 είναι οι εξής: Α. Γιοβάνοβιτς, Β. Γιοβάνοβιτς, Ρομπέρζ, Αυλωνίτης, Χαμάς, Αλεσάμι, Μαυρίας, Ντένιτς, Ντζουμ, Νογιόκ, Κολ, Ζράντι, Ογκέντα, Ίλιεφ, Ντιγκινί, Νταμπό. «Σε αυτά τα θέματα θα τηρούμε σιγή ιχθύος. Αφορά μόνο την ομάδα και τους τεχνικούς υπεύθυνους. Δεν έχει ληφθεί οποιαδήποτε απόφαση για αποδεσμεύσεις ή δανεισμούς», σχολίασε επ’ αυτού ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ