Ο νέος προπονητής της Ανόρθωσης, Ντάρκο Μίλανιτς, ο Αθλητικός Διευθυντής, Νεόφυτος Λάρκου και το προπονητικό επιτελείο παρουσιάστηκαν το πρωί του Σαββάτου (25/06) σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η Ανόρθωση σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα.

(Πρόεδρος) Χρίστος Πουλλαϊδης: «Τα περισσότερα σήμερα θα μας τα πουν οι αρμόδιοι, τους οποίους καλωσορίζω στην ομάδα. Τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Ντάρκο Μίλανιτς. Η Ανόρθωση πάντα πρωτοπορεί. Σήμερα θα μιλήσουμε για όλα όσα θα κάνουμε για την Ανόρθωση».

(Τεχνικός Διευθυντής) Νεόφυτος Λάρκου: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε αυτή την ιστορική ομάδα. Θέλουμε να στελεχώσουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προπονητική ομάδα. Θέλουμε να δώσουμε στον προπονητή και τους παίκτες τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να φέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην ομάδα μας. Μέσα από το τμήμα σκαόυτινγκ και σε συνεργασία με εμένα και τον προπονητή θα μπορούμε μετά από φιλτράρισμα και επεξεργασία όλων των προτάσεων να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο τελευταίος λόγος θα ανήκει πάντα στον προπονητή. Υπάρχουν πολλοί στόχοι, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλή εικόνα εντός και εκτός και να δημιουργήσουμε κορμό. Αλλά ο μεγαλύτερος στόχος είναι να δημιουργήσουμε από φέτος τις συνθήκες για να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να ψάχνουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας μας».

(Προπονητής) Ντάρκο Μίλανιτς: «Ευχαριστώ τον Προέδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε. Με γνωρίζετε από την παρουσία μου στην Κύπρο. Είμαι συνηθισμένος να εργάζομαι σε μεγάλο σύλλογο και ξέρω τι χρειάζεται. Θέλω με όλους όσους συνεργάζομαι να υπάρχει καλή επικοινωνία για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί…».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ