Όπως μεταδίδεται εδώ και καιρό, οι Ανδρέας Μακρής και Ούγκο Μπάστο είναι δύο παίκτες που έχουν συμφωνήσει σε όλα

Ακόμη μερικά 24ωρα υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι οπαδοί της ΑΕΛ, αφού θ’ αναρτηθούν τα οι πρώτες ανακοινώσεις για τους παίκτες που έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στο δυναμικό των γαλαζοκιτρίνων σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Όπως μεταδίδεται εδώ και καιρό, οι Ανδρέας Μακρής και Ούγκο Μπάστο είναι δύο παίκτες που έχουν συμφωνήσει σε όλα, και αναμένεται να είναι οι πρώτοι που θα ανακοινωθούν, ενώ υπάρχουν στα… σκαριά συμφωνίες και με άλλους παίκτες από την ξένη και κοινοτική αγορά.

Βέβαια, στη λεμεσιανή ομάδα περιμένουν και την 1η Ιουλίου, αφού τότε θα ολοκληρωθούν τα συμβόλαια παικτών με τις ομάδες τους, ώστε να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα και να μπορέσουν να ανακοινωθούν.

Ο Ζόρζε Σίλας, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα έρθει στην Κύπρο για να ξεκινήσει δουλειά, όπου στις πρώτες μέρες θα θελήσει να δει τους νεαρούς παίκτες που έχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια και αυτούς που ήταν υπό τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες, για να τους αξιολογήσει. Μέσα από την αξιολόγηση θα αποφασίσει για το αν και ποιοι θα είναι μαζί του στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Αυτό θα γίνει από την 11η Ιουλίου μέχρι τη 14η του ιδίου μήνα και οι παίκτες που θα περάσουν από… κόσκινο από τον Πορτογάλο, ενημερώθηκαν χθες με μήνυμα από τον τιμ μάνατζερ, Άγγελο Περικλέους.

Πάντως, όσον αφορά τους παίκτες που είναι εκτός επιλογών του κόουτς, οι επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το σκηνικό. Σωτηρίου, Ρέινολντς, Κεραυνός, για παράδειγμα, είναι στα υπόψιν άλλων κυπριακών ομάδων, και σε περίπτωση που προκύψουν εξελίξεις και συμφωνίες τότε θα λυθούν τα χέρια των γαλαζοκιτρίνων και θα γίνει πιο εύκολο το έργο όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ