Ο Πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για το Τσίρειο στάδιο: «Έχουν αποταθεί σε εμάς οι τρεις ομάδες της Λεμεσού και έχουμε δώσει την έγκρισή μας να χρησιμοποιηθεί το Τσίρειο Στάδιο, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο νέο στάδιο στο Κολόσσι».

Πότε θα μετακινηθούν στο νέο στάδιο οι ομάδες: «Μπορεί να ολοκληρωθεί το στάδιο σε ένα μήνα, όπως λένε, όμως θα αντιμετωπιστεί πρόβλημα με το οδικό δίκτυο και πιστεύω πως αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα πρέπει να γίνουν σημαντικά έργα για να μπορούν οι φιλάθλοι να μπαίνουν και να βγαίνουν από τον χώρο του σταδίου. Με την ιδιότητα που είχα ως έπαρχος της Λεμεσού, είχα εκδώσει την άδεια και είχαμε σημειώσει το θέμα της κατασκευής του δρόμου».

Για την κατασκευή του δρόμου: «Σίγουρα θα χρειαστούν μερικά εκατομμύρια να ολοκληρωθεί ο δρόμος και επειδή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, θα υπάρχει πρόβλημα για τις ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν εκεί. Εμείς ως ΓΣΟ, ευχόμαστε να ολοκληρωθεί γρήγορα το έργο και να μπουν στο νέο γήπεδο, όπως επιθυμούν».

Πως θα αξιοποιηθεί το Τσίρειο όταν αποχωρήσουν οι ομάδες: «Επιθυμούμε να μετατρέψουμε το στάδιό μας σε Εθνικό Στάδιο Β’. Θα έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενούμε μεγάλους διεθνής αγώνες, όπως κάναμε ήδη από πέρσι».

Αν έχει ζητήσει άλλη ομάδα το γήπεδο: «Μας ζήτησε η Καρμιώτισσα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο, όμως δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε γιατί δεν υπάρχουν αποδυτήρια αυτή τη στιγμή. Σήμερα επικοινώνησε και ο πρόεδρος της ΑΕΖ και μας ζήτησε αν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί στο Κύπελλο, εάν κληρωθούν με ομάδα της Α’ κατηγορίας, ως μία δεύτερη επιλογή. Είμαστε θετικοί σε αυτό αν χρειαστεί να παίξει ένα-δύο αγώνες, εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για το θέμα του ζητήματος ασφαλείας: «Όταν έγιναν τα τρία τελευταία παιχνίδια του Απόλλωνα είχε πολύ κόσμο και στις δύο κερκίδες και δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα. Αντίθετα με όσα είχε πει ο λειτουργός, επιβεβαιώσαμε τα όσα λέγαμε. Δεν υπάρχει και δεν υπήρξε πρόβλημα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΑΠΟΕΛ: Δύσκολα θα προλάβει ο Μορέιρα

Απών για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή από το ντέρμπι...

ΑΠΟΕΛ
30/09/2022 16:39

Μιτσίδης: «Ενδιαφέρουσα η πρόταση της Νέας Σαλαμίνας για Άδωνη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης, μίλησε στον Super...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
30/09/2022 13:49

Παπαδόπουλος: «Αναλύθηκαν τα λάθη και πάμε για τους τρεις βαθμούς»

Ο υπεύθυνος του γραφείου επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε...

ΑΡΗΣ
30/09/2022 13:40

Καζαμίας: «Απαραίτητη η προσθήκη του Άδωνη»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30/09/2022 13:15

Φανούριος: «Θεωρούμε πως θα είναι θετική η απάντηση για την...

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super...

ΑΠΟΛΛΩΝ
30/09/2022 13:08

Φάνου: «Με πίστη και στόχο τους τρεις βαθμούς»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε...

ΕΝΠ
30/09/2022 13:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ