03/07/2022 00:02

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αποχώρησε στο τέλος της σεζόν από τη Γιουβέντους και ακόμη δεν έχει βρει ομάδα καθώς το deal με την Ίντερ τελικά δεν προχώρησε. Ο Πάολο Ντι Κάνιο σχολίασε το γεγονός ότι ο Αργεντινός έχει μείνει χωρίς ομάδα και ανέφερε πως είναι ένα παιδάκι, σαν ένα μωρό που κλαίει συνέχεια.

«Ο Ντιμπάλα; Ως ουδέτερος, ως ποδοσφαιρόφιλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να του δώσει η Γιουβέντους πενταετές συμβόλαιο με 20.000.000 ευρώ κάθε χρόνο, απολαμβάνω τις ντρίμπλες του, την τεχνική του. Αν ήμουν στη διοίκηση του κλαμπ, όμως, θα έπρεπε να σκεφτώ τα πάντα. Δεν μπορώ να έχω ένα 10άρι που με μαθηματική ακρίβεια λείπει από 15 παιχνίδια κάθε σεζόν τα τελευταία 3-4 χρόνια και παράλληλα είναι τόσο εύθραυστος συναισθηματικά, σαν ένα μωρό που κλαίει», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Λυπάμαι πραγματικά για το γεγονός ότι είναι χωρίς ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου με κάποια ενέργειά του. Είναι προφανώς, όμως, ότι έχει χαθεί εντελώς. Οτι δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που βλέπαμε πριν 4-5 χρόνια. Αν πρέπει να του δώσω λεφτά, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τον ρόλο του ηγέτη, απαντώ αρνητικά. Οχι. Ο Ντιμπάλα δεν έχει αυτό το ανάστημα. Είναι ένα παιδάκι. Και μάλιστα ένα καλό, πολύ καλό παιδάκι, ενώ για να είσαι ηγέτης σε μεγάλη ομάδα πρέπει να είσαι και λίγο… κακός».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ