Ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα με ένα ωραίο βίντεο η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιωάννη Πίττα! Ο Κύπριος επιθετικός μπήκε σε βάρκα και έριξε στην κυριολεξία άγκυρα στο λιμάνι της Λεμεσoύ. Το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ έως το 2025 και θα προνοεί ασφαλώς αυξημένες αποδοχές για τον Κύπριο επιθετικό και σε αυτό δεν υπάρχει ρήτρα για πιθανή μετεγγραφή του στο εξωτερικό..

Tις δύο τελευταίες σεζόν πέτυχε 13 και 10 τέρματα αντίστοιχα και έτσι οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα Απόλλων και Πίττας να τα βρουν πιο εύκολα απ’ όσο αναμενόταν.

Ο Πίττας άρχισε την καριέρα του στον Απόλλωνα και χρειάστηκε να πάει στο Παραλίμνι ως δανεικός την περίοδο 2018-19 όπου πέτυχε εννέα γκολ, για να επιστρέψει στη Λεμεσό και να πάρει θέση βασικού, αλλά και να γίνει απαραίτητος για τον κάθε προπονητή των κυανόλευκων. Η ευχέρειά του στο σκοράρισμα, αλλά και οι φυσικές του δυνάμεις, το εξαιρετικό του πρέσινγκ, είναι μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τον Πίττα να ξεχωρίζει.

Δείτε το όμορφο βίντεο…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ