• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Πίσω από τις λέξεις για/του Ουάρντα…
06/07/2022 22:45
Πίσω από τις λέξεις για/του Ουάρντα…

Μονοπωλεί και πουλάει πολύ… το θέμα με τον Αιγύπτιο και καλό είναι όμως να μην τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Κάποιες αναφορές επίσημες για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή μπορεί να κρύβουν πολλά, μπορεί και τίποτα…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Πριν από λίγο καιρό «βούιξε η πιάτσα» και γινόταν λόγος ότι η Ομόνοια είχε προσεγγίσει τον Αμρ Ουάρντα. Με το που ανακοίνωσε ο ίδιος ότι δεν τα βρήκε με την Ανόρθωση επειδή όπως ισχυρίστηκε δεν είχε ενώπιον του πρόταση που να τον ικανοποιεί προέκυψε «τσουνάμι» από σχόλια στο Facebook κυρίως, εκεί όπου δραστηριοποιείται διαδικτυακά μία πολύ μεγάλη μάζα οπαδών της Ομόνοιας και θεωρούσαν ή πίστευαν ότι θα ανακοινωθεί από την ομάδα τους. Και πολλούς τους «πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες» από εκείνη τη στιγμή που είδαν τα στόρι του Ουάρντα, ότι αυτό θα γινόταν στην εκδήλωση «Ημέρα Ομόνοιας».

Αν αποτέλεσε αυτό λόγος για να πάνε πολλοί στο ΓΣΠ την περασμένη Δευτέρα, άδικα θα περίμεναν κάτι που να αφορά στον Ουάρντα. Ευτυχώς, όμως, ήταν υπέροχη η εκδήλωση ούτως ή άλλως και απόλαυσαν όλα τα υπόλοιπα.

Διαβάστε επίσης:

Πάμε τώρα παρακάτω… Από τη μία έχουμε τον Ουάρντα να λέει ότι στην Κύπρο, μόνο τα ποδοσφαιρικά… μάτια της Ανόρθωσης τον ενδιαφέρουν, ωστόσο από την Ελλάδα ο συνάδελφος Παύλος Σαχτούρης μας υπενθυμίζει το εξής όταν του μεταφέραμε στον Super Sport FM 104.0 ότι δήθεν ο Αιγύπτιος άσος ξεκαθάρισε ότι δεν πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα: «Ας μην το δέσουμε κόμπο αυτό, γιατί ο Ουάρντα έχει γυρίσει πολλές φορές τα λεγόμενά του. Δεν είναι παίκτης του οποίου μπορείς να ασπαστείς εκατό τοις εκατό αυτά που λέει απ’ την πρώτη φορά. Άμα φτάσουμε μετά από τις 15 Ιουλίου κι αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για τα πρωταθλήματα και δεν βρει μια πρόταση που να του ταιριάζει, ξαφνικά μπορεί μία προσφορά από την Κύπρο που να μην είναι στα λεφτά που επιθυμεί να του αλλάξει τα λεγόμενα και τη στάση του. Ελλοχεύει και αυτός ο κίνδυνος για έναν ποδοσφαιριστή που λέει “δεν κάνω αυτό κι αυτό” και ξαφνικά δεν υπάρχει κάτι άλλο. Και στο τέλος χαμένος βγαίνει ο ποδοσφαιριστής που κινδυνεύει να αποδεχθεί μία πρόταση χαμηλότερη βάσει των δικών του απαιτήσεων».

Στην ανακοίνωση της Ανόρθωσης τώρα, αναφέρεται το εξής: «Ευχαριστούμε τον Αμρ Ουάρντα για την προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του στο εξωτερικό». Είτε οι άνθρωποι της «Κυρίας» θεωρούν δεδομένα τα λεγόμενα του, ότι δηλαδή δεν θα αγωνιστεί σε άλλη κυπριακή ομάδα, είτε πρόκειται για αναφορά σε ειρωνικό ύφος επειδή στην Ανόρθωση ίσως γνωρίζουν κάτι παραπάνω και έρθει όντως σε λίγες ημέρες ο Ουάρντα και αθετήσει τα λεγόμενά του και κλείσει σε ομάδα της Κύπρου και να δικαιολογηθεί ότι δεν έβρισκε καλύτερη προσφορά και προτίμησε να παραμείνει στο νησί μας παρά να εγγραφεί στο… ταμείο ανεργίας.

Διαβάστε επίσης:

Στην Ομόνοια, δε, για να επανέλθουμε και στις αρχικές μας αναφορές ξεκαθαρίζουν πως με τον Ουάρντα «μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι». Και μάλιστα διά στόματος Ανδρέα Δημητρίου, ο οποίος το είχε πει τόσο σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον σταθμό μας Super Sport FM 104.0, όσο και στο πλαίσιο των αναφορών του μετά από την κλήρωση του πρωταθλήματος. Πίσω από τις λέξεις, όμως, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του και αυτό το «μέχρι στιγμής» ή το «τουλάχιστον μέχρι την ώρα που μιλάμε», ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει όπως θέλει και να σκεφτεί: «Α, εντάξει, δεν του έχει υποβάλει κάποια πρόταση η Ομόνοια, αλλά ίσως το κάνει στο αμέσως επόμενο διάστημα». Και δημιουργούνται ελπίδες και προσδοκίες. Ίσως να μην ελέχθει και τυχαία αυτό από τον Δημητρίου, αφού πρόκειται για αναφορά που δεν κλείνει οριστικά την πόρτα της Ομόνοιας στον Ουάρντα. Αλλιώς θα ήταν «όχι δεν υπάρχει κάτι και ούτε μας ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής».

Η ουσία είναι πως τον Ουάρντα δεν πρέπει να τον λαμβάνει κανείς σοβαρά υπόψη και πολλές φορές του αρέσει να σπάει πλάκα κάνοντας τον κόσμο να ασχολείται μαζί του και να κάνει οποιοσδήποτε τις δικές του υποθέσεις για το μέλλον του.

Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει με το μέλλον του, είτε αυτό είναι στην Κύπρο, είτε στο εξωτερικό, αλλά φοβόμαστε ότι θα βρει τον τρόπο να απασχολεί τον φίλαθλο κόσμο στην Κύπρο και να δίνει αφορμές για να λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Κι αν δεν ήθελε να κερδίσει την εύνοια και την αγάπη οπαδών συγκεκριμένης ομάδας ή συγκεκριμένων ομάδων, δεν θα έκανε και αναφορά εκ νέου βρίζοντας τον ΑΠΟΕΛ.


btm