Η ανακαίνιση του γηπέδου της Περιστερώνας πραγματοποιεί η Δόξα (7/7), παρόντος και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Το Super Sport FM βρίσκεται εκεί, με το αποτέλεσμα να είναι απολύτως εντυπωσιακό, και σίγουρα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.

Στο «στολίδι» της Περιστερώνας βρίσκεται ήδη ο Πρόεδρος με τη σύζυγο του, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση, το φιλικό με τον Απόλλωνα δε θα διεξαχθεί, όπως είχε αρχικά οριστεί από τις δύο ομάδες.

Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα:

Το όνειρο των φίλων της Δόξας Κατωκοπιάς για την ανέγερση ενός ιδιόκτητου γηπέδου έγινε πραγματικότητα. Η αναμονή πολλών ετών διακόπτεται οριστικά, με το νέο γήπεδο να παίρνει σάρκα και οστά από σήμερα. Από εδώ και στο εξής, η Δόξα δεν θα είναι «ζητιάνα» για να αναζητά γήπεδο να παίξει, αφού έχτισε το δικό της.

Το μικρό «στολίδι» της ομάδας στην Περιστερώνα θα αποκαλυφθεί σήμερα στις 19:30, όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του γηπέδου. Το παρών τους στα εγκαίνια θα δώσουν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, από διάφορους τομείς της κοινωνίας και του αθλητισμού. Εκεί θα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος, Νίκος Αναστασιάδης, όπως και άλλοι κυβερνητικοί φορείς. Επιπλέον στο γήπεδο θα βρεθούν και αρκετοί αθλητικοί παράγοντες, σε μια εκδήλωση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Πρόκειται για μια ιστορική και μεγάλη μέρα για τη Δόξα, η οποία συνεχώς μεγαλώνει και στην προσπάθεια αυτή συμβάλει και το νέο της γήπεδο, που θα ονομάζεται «Κατωκοπιά Επιστροφή / Γλαύκος Κληρίδης». Η χωρητικότητα του γηπέδου θα φτάνει τις 3.500 θέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στη συντέλεση αυτού του έργου, καθώς χρειάστηκαν χρόνια αναμονής και επιμονής από τους ανθρώπους της Δόξας για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Είναι χαρακτηριστικό πως γίνονταν προσπάθειες εδώ και 15 χρόνια για να φτιαχτεί ένα γήπεδο, κάτι που τελικά κατάφερε, με τη βοήθεια και της κυβέρνησης, όπως μας ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Δόξας, Νίκος Κωνσταντίνου.

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα εγκαίνια, η Δόξα στις 4 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με καλεσμένη την τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου.

Η άφιξη του Αναστασίαδη:

Σπουδαίες προσωπικότητες στο γήπεδο:

Οι φωτογραφίες:



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ