Ο Δημήτρης Πινακάς είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, αφού ολοκληρώθηκαν οι λεπτομέρειες για τον δανεισμό από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι άνθρωποι των «κυανόλευκων» αρχικά έστειλαν το παρακάτω SMS στον κόσμο της ομάδας, ενημερώνοντας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

To SMS:

«ANAKOINΩNOYME THN ΣYMΦΩNIA ME THN ΠAE OΛYMΠIAKOΣ ΓIA THN AΠOKTHΣH TOY ΠOΔOΣΦAIPIΣTH ΔHMHTPH ΠINAKA ME TH MOPΦH ΔANEIΣMOY».

Στη συνέχεια, το Γραφείο Τύπου των πρωταθλητών εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τον παίκτη που έγινε επαγγελματίας στη Λάρισα και συνέχισε στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αναλυτικά:

»Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την συμφωνία με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πινακά (01/09/2001) υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις υποδομές της ΑΕ Λάρισας με την οποία συμπλήρωσε 37 συμμετοχές πετυχαίνοντας επτά γκολ.

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και την αγωνιστική περίοδο 2021-22 σημείωσε πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Β’. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων κι ακολούθως θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ