Από σήμερα η ομάδα του Νιλ Λένον μπαίνει στα «βάσανα», αφού μεταβαίνει στην Κυπερούντα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Η ερχόμενη σεζόν για την Ομόνοια θα έχει μεγάλες απαιτήσεις, πολλές δυσκολίες και συνάμα μεγάλες προκλήσεις. Οι απαιτήσεις προέρχονται από τον κόσμο που θέλει να δει σαφώς καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα μετά την κάκιστη περσινή πορεία.

Οι δυσκολίες αφορούν τη συμμετοχή της ομάδας τουλάχιστον τους ομίλους του Conference League, τα περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα ελέω της αύξησης των ομάδων και του ανταγωνισμού που υπάρχει. Την ίδια ώρα οι προκλήσεις για το «τριφύλλι» είναι πολλές τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο και στις εγχώριες. Άπαντες στην ομάδα, προεξέχοντος του Νιλ Λένον έχουν μεγάλα όνειρα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσει η Ομόνοια να επιστρέψει στις επιτυχίες και να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο είναι φυσικά να πετύχουν οι μεταγραφικές κινήσεις και παράλληλα να γίνει εξαιρετική δουλειά στην προετοιμασία. Από σήμερα (11/07) λοιπόν, η ομάδα μπαίνει στα «βάσανα» ξεκινώντας το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Κυπερούντα. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 15 Ιουλίου, όπου θα προσπαθήσει να βάλει τις πρώτες της βάσεις. Φυσικά το μεγαλύτερο και σημαντικότερο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Πολωνία στο διάστημα 20-31 Ιουλίου. Όμως πριν ταξιδέψει εκεί, ο Λένον θα προσπαθήσει να βάλει τις πρώτες του «πινελιές» στην Κυπερούντα.

Ένας από τους στόχους του Βορειοϊρλανδού είναι να συνεχιστεί το καλό κλίμα που υπήρχε από πέρσι και να ενσωματώσει τους καινούριους παίκτες στην ομάδα. Θέλει δηλαδή να αρχίσει να «χτίζει» τη χημεία και την ομοιογένεια της Ομόνοιας και σιγά-σιγά να περάσει και στο τακτικό κομμάτι. Προέχει αρχικά να μεταλαμπαδεύσει τη φιλοσοφία του, κυρίως στους νέους ποδοσφαιριστές και να τους εξηγήσει τι περιμένει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα μικρό μέρος της δουλειάς που θα γίνει θα φανεί στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, στις 18 Ιουλίου με τη Χάποελ Χάιφα στο ΓΣΠ.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ/ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ