Ο προπονητής του ΠΟ Αχυρώνα Ονήσιλος, Λιάσος Λουκά, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία: «Αυτή την περίοδο είναι όλα επί χάρτου γιατί ακόμα δεν μπήκαμε στο γήπεδο. 22 του μήνα μπαίνουμε για εργομετρικά και ακολούθως οι προπονήσεις. Είμαστε από τους τυχερούς που έχουν δύο προπονητικά και θα επιλέγουμε όποιο θέλουμε».

Για τα μεταγραφικά: «Είμαστε σε πάρα πολύ καλή φάση, έχουμε περίπου το 85% του ρόστερ κλειστό».

Ποιος ο στόχος της ομάδας: «Δύσκολο πρωτάθλημα, κάθε χρόνο ανεβαίνει το επίπεδο. Φέτος υπάρχουν αρκετές ομάδες που θέλουν την άνοδο, λόγω και της έλλειψης των μεγάλων ονομάτων, εκτός του Εθνικού και της ΠΑΕΕΚ. Περιμένω ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εμάς καθαρά ο στόχος μας είναι για την άνοδο».

Για το ρόστερ: «Υπάρχουν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές από πέρσι, συν κάποιοι νεαροί, που θα δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο».

Ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Αρκετές ομάδες έχουν πάρει έμπειρους ποδοσφαιριστές, που έχουν κάνει πρωταθλητισμό στην Β’ κατηγορία. Θεωρώ πως πέντε-έξι ομάδες θα ξεχωρίσουν».

Για τον τερματοφύλακα: «Η ομάδα, μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχει θέση η διοίκηση, έχει συζητήσει με κάποιους αξιόλογους τερματοφύλακες. Περιμένουμε σύντομα την κατάληξη. Είναι τρεις ξένοι οι υποψήφιοι, που όλοι έχουν αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες της χώρας τους, ενώ οι δύο εξ αυτών έχουν αγωνιστεί στην Κύπρο. Είχαμε μιλήσει και με Κύπριους, όμως επέλεξαν να πάνε σε άλλες ομάδες».

Αν είχε δεχτεί πρόταση από άλλη ομάδα: «Είχα προτάσεις από ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας. Επέλεξα να πάω κάπου που να νιώθω ότι με θέλουν πραγματικά. Είναι μία μεγάλη πρόκληση, μία νεοσύστατη ομάδα, είμαι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της και στόχος είναι πως θέλω να παίξουμε και στην Α’ κατηγορία».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ