Ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας και τέως πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, μίλησε στον Super Sport FM και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με την Κατερίνα Κυριάκου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κατεδάφισης του Μακαρείου Σταδίου.

«Έχει χρόνια που γίνεται σκέψη κατεδάφισης του Μακαρείου. Έγιναν διάφορες προσεγγίσεις από όλες τις ομάδες της Λευκωσίας. Θεωρώ ότι στη μορφή που είναι σήμερα έκλεισε τον κύκλο του. Ένα γερασμένο γήπεδο που δεν εξυπηρετά ανάγκες και δεν είναι καν ποδοσφαιρικό. Εάν δεν κάτσεις στις πρώτες δύο σειρές δεν μπορείς να δεις ποδόσφαιρο. Θες τηλεσκόπιο», είπε και συνέχισε:

«Κάτι πρέπει να γίνει διότι να μην ξεχνάμε πως πλέον είναι στον καλύτερο τρόπο στη Λευκωσία. Ένας χώρος εκατό στρέματα που μπορεί να αξιοποιηθεί για πολλούς αθλητικούς σκοπούς. Νομίζω πως χρειάζεται ένας ξένος επενδυτής διότι δεν βλέπω ο ΚΟΑ να μπορεί ποτέ να έχει κονδύλι για να αναμορφώσει το στάδιο ή το ΓΣΟ ή το Τσίρειο. Πρόκειται για τεράστια κονδύλια».

Αν υπάρχει ενδεχόμενο να ανεγερθεί κάτι άλλο εκεί: «Κάτι άλλο εκεί δεν μπορεί να γίνει διότι ο χώρος εκεί είναι εκχωρημένος από το Κράτος για αθλητικούς σκοπούς. Δεν μπορούν να γίνουν πύργοι εκεί ή φοιτητικές εστίες όπως ακούστηκε. Ό,τι είναι χαλίτικο ή δωρεά εκχωρημένο στον ΚΟΑ για αθλητικούς σκοπούς δεν μπορεί να γίνει οτιδήποτε άλλο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ