Γιατί αρνήθηκε την ΑΕΚ και πως έχει το θέμα με το ενδιαφέρον του Απόλλωνα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Από το… στόχαστρο της ΑΕΚ Λάρνακας στη Β’ Κατηγορία με την ΑΕΖ Ζακακίου λοιπόν. Και υπάρχει σοβαρή εξήγηση. Διότι όπως κάθε τερματοφύλακας σχεδόν 24 χρόνων σέβεται τον εαυτό του θέτοντας ως πρώτο μέλημά του να αγωνίζεται και όχι να αποτελεί… δευτερο-τρίτη επιλογή ή να γίνεται εύκολος τρόπος για να εξυπηρετηθούν οι κατάλογοι των μεγάλων ομάδων, έτσι είναι και ο Ανδρέας Κεραυνός.

Έτσι έπρεπε να δρουν όλοι οι Κύπριοι τερματοφύλακες, καθότι πλέον πολύ δύσκολα οι ομάδες εμπιστεύονται… γάντια απ’ τον τόπο τους για τα γκολπόστ. Σωστά; Σωστά…

Πέραν της ΑΕΚ, για τον Κεραυνό ενδιαφέρθηκε και ο Απόλλωνας. Ετεροχρονισμένα ωστόσο και αφότου πρόλαβε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η ζακακιώτικη ομάδα. Στην οποία εν τω μεταξύ, δημιουργείται ένα πλάνο σε πιο επαγγελματικά πλαίσια, γίνεται προσεγμένη δουλειά και με προϋπολογισμό αρκετά πιο υψηλό από προηγούμενες σεζόν, καθότι η ΑΕΖ θα επιδιώξει την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία.

Για αυτό έδειξαν εμπιστοσύνη στον Κεραυνό από την ΑΕΖ, με τον 23χρονο κίπερ να αποδέχεται την πρόκληση αυτή για να καταγράψει χρόνο βασικού σε ένα πρωτάθλημα το οποίο ασφαλώς θα είναι αρκετά πιο ανταγωνιστικό και δυνατό από πέρυσι, γεμάτο προκλήσεις για τον ίδιο τον διεθνή τερματοφύλακα και αναμένεται πως αυτό θα τον βοηθήσει να ανεβάσει την αξία του και να προσθέσει εμπειρίες στο βιογραφικό του.

Ό,τι επιδιώκει δηλαδή κάθε τερματοφύλακας στην ηλικία του… Μία ηλικία που μόνο στην Κύπρο εν έτει 2022 χαρακτηρίζουμε ως νεαρή. Και μαγκιά του, αφού βάζει πάνω από όλα τον αγωνιστικό χρόνο και δεν ήθελε να παίρνει περισσότερα χρήματα για να αποτελεί δεύτερη και τρίτη επιλογή και να βλέπει απλώς το όνομά του γραμμένο στο ρόστερ μίας μεγάλης ομάδας.

Υ.Γ.: Τον Κεραυνό δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ούτε αυτόν, ούτε κανέναν από την οικογένειά του. Ούτε καν εξ αποστάσεως δεν έχουμε… κόψει μια κουβέντα, ένα «γεια». Για να προλάβω μερικούς οι οποίοι θα πουν ότι με έπιασε ξαφνικά μια ευαισθησία επειδή πιθανόν να γνωρίζω τον ίδιο ή κάποιον απ’ την οικογένειά του!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ