Δεν μπορούν να σκέφτονται τίποτα άλλο στο ΑΠΟΕΛ, εκτός από την Μπότεφ Πλοβντίβ. Ούτε μεταγραφές, ούτε επόμενους αντιπάλους, ούτε οτιδήποτε δεν αφορά την αναμέτρηση με την Βουλγαρική ομάδα.

Οι γαλαζοκίτρινοι ταξιδεύουν απόψε στη Σόφια με στόχο να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα διευκολύνει το έργο τους στον επαναληπτικό της 28ης Ιουλίου στο ΓΣΠ. Και μόνο αυτό έχουν στο μυαλό τους ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του.

Η Μπότεφ Πλόβντιβ είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, που μπορεί να κάνει τη ζημιά, ενώ το γεγονός πως επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια απουσίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, σημαίνει πως έχουν δίψα για διάκριση (τελευταία συμμετοχή το 2017, όταν αποκλείστηκαν στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ από την Πορτογαλική Μαρίτιμο, αφού πρώτα είχαν πετάξει εκτός την Αλβανική Παρτιζάνι και την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ).

Με μοναδική απουσία τον Κβιλιτάια, αλλά και τον Ντουμπραβάνου που δεν έχει δηλωθεί, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προβλέπεται πως θα ταξιδέψουν στη Σόφια και η τελική αποστολή θα παρθεί εκεί, αφού οι γαλαζοκίτρινοι δικαιούνται να κάνουν αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ