Ο Τεχνικός Διευθυντής της Καρμιώτισσας, Τόνι Αντωνίου, μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Για τον σχεδιασμό και τις ηχηρές μεταγραφές: «Τελευταία μας συμφωνία είναι με τον Οικονομίδη και μέσα στο Σαββατοκύριακο περιμένουμε τον Εμίλιο Σελάγια και τον Αμπουμπακάρ Ντουμπιά. Οργανωνόμαστε, δουλεύουμε, προετοιμαζόμαστε… Νομίζω φτιάξαμε ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και έναν καλό σκελετό. Πλέον να χρίζουμε σε θέμα ομοιογένειας και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Για τον Σελάγια: «Ο Εμίλιο είναι ένας σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, γνωρίζουμε τις δυνατότητές του και τις ικανότητές του. Τις έχει δείξει. Μιλήσαμε, είδε τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και το ρόστερ. Θέλει να παίξει, πιστεύει έχει πολλά να δώσει και έτσι ήρθαμε κοντά και συμφωνήσαμε».

Για τον πήχη που τέθηκε ψηλά κι αν μπορεί η ομάδα για εξάδα: «Στόχος μας η δημιουργία μίας ομάδα με παρόν και μέλλον. Να μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε κάθε αγώνα. Από εκεί και πέρα θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Γύρω στα 4.000.000 ευρώ ο προϋπολογισμός μας».

Για τις πολλές κινήσεις: «Ήρθαν αξιόλογοι παίκτες. Παίκτες με μεγάλη εμπειρία που θα βοηθήσουν την ομάδα μας αλλά και η εμπειρία τους θα βοηθήσει και τους νεαρούς παίκτες μας. Επίσης δημιουργήθηκε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και πιστεύω οι κινήσεις που έγιναν είναι σωστές και θα φέρουν ένα συν στην πορεία μας».

Για την προσπάθεια για ομοιογένεια: «Από τη στιγμή που αναλάβαμε την ομάδα αυτό ξέραμε πως θα συμβεί και θα χρειάζονταν πολλές αλλαγές. Οπόταν στόχος ήταν να φτιάξουμε νωρίς το ρόστερ μας και να αρχίσουμε την προετοιμασία μας για να φτιάξει και αυτή η ομοιογένεια. Είμαστε στο ενενήντα τις εκατό και πλέον είναι δουλειά του προπονητή να το πετύχει. Μέχρι στιγμής βλέποντας τις προπονήσεις τα καταφέρνει ο κ. Ούχριν. Πιστεύουμε στις ικανότητές του. Αυτό το πράγμα χτίζεται με τις σχέσεις των παικτών στο γήπεδο και νομίζω θα καταφέρουμε να πετύχουμε στο θέμα της ομοιογένειας».

Για ενδεχόμενο νέων μεταγραφικών εκπλήξεων: «Μίλησα για εκπλήξεις, τις κάναμε και θα δούμε. Οι τελευταίες πινελιές θα γίνουν προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν είχαμε μαζί τους εύκολες διαπραγματεύσεις. Πίστεψαν στο πρότζεκτ μας και πείστηκαν από τις συνθήκες που τους προσφέρουμε. Κάθε ομάδα έχει στόχους. Πολλές ομάδες έχουν καλά και ποιοτικά ρόστερ και το πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ