Αμρ Ουάρντα και επίσημα. Η Ανόρθωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Αιγύπτιου επιθετικού, με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Στο βίντεο της ανακοίνωσης ο ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης, Χρίστος Πουλλαΐδης, συζητάει με τον Ουάρντα, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Amr Warda. Η συνεργασία έχει διάρκεια μέχρι το 2023. Συγχαίρουμε τον ποδοσφαιριστή για την ανανέωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με το “Φοίνικα” στο στήθος. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη προπονηθεί με την ομάδα και επέλεξε όπως για φέτος αλλάξει αριθμό και θα φορεί το 94 προς τιμή της επιστροφής των οργανωμένων οπαδών μας. Στην περσινή περίοδο, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 40 συμμετοχές και 11 γκολ».

Αναλυτικά η συζήτηση μεταξύ των δύο:

Πουλλαΐδης: «Αμρ, ολοκληρώσαμε μία πολύ καλή συμφωνία για την ομάδα μας όσο και για σένα. Είμαστε χαρούμενοι που σε έχουμε πίσω και οι οπαδοί μας είναι ενθουσιασμένοι που θα είσαι μαζί μας. Υπάρχει όμως ένα ζήτημα στο οποίο είμαι πολύ ευαίσθητος και αφορά στον αριθμό της φανέλας σου, το “74”. Για μας, ειδικά αυτή τη μέρα, 20 Ιουλίου, είναι μια μαύρη μέρα για την Κύπρο και ολόκληρο το νησί θρηνεί. Ξέρω πως είναι ένας αριθμός με συναισθηματική αξία για σένα και από τη δική σου πλευρά κουβαλά σημαντικές αναμνήσεις. Έχω μία παράκληση. Να αλλάξουμε τον αριθμό με κάποιον άλλο που θα διαλέξεις γιατί θα είναι καλύτερα για την Ανόρθωση. Το αφήνω σε σένα και πες μου τη γνώμη σου».

Ουάρντα: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος για το νέο μου συμβόλαιο μαζί σας. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και νιώθω σαν το γιο σας, σαν να είμαστε οικογένεια. Ελπίζω φέτος να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο κι εσάς περήφανο. Για τον αριθμό στη φανέλα, σίγουρα δεν χρειάζεται καν να το σκεφτώ. Όταν μου λέτε πως είναι μια μαύρη μέρα, είναι και για μένα μια μαύρη μέρα, αλλά είμαι μέλος της οικογένειάς σας. Έτσι θα το αλλάξω και επιθυμώ να παίξω με το “94” για να το αφιερώσω στην επιστροφή των οπαδών μας Μαχητών. Να παλέψουμε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια και ελπίζω να είναι περήφανοι για το Νο.94 τους. Να κάνω ακόμη καλύτερη σεζόν από πέρυσι με αυτόν τον αριθμό. Τέλος, εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή την ομάδα, αυτήν την οικογένεια και να σας ευχαριστήσω για όσα κάνατε για μένα. Ξέρω πως ήμουν λίγο… χαμένος δεξιά κι αριστερά, αλλά σας εμπιστεύομαι και σας σέβομαι 100%. Ευχαριστώ για τη δική σας εμπιστοσύνη».

Πουλλαΐδης: «Σε ευχαριστώ Αμρ, μια πολύ σοφή απόφαση που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά. Βέβαια, μερικά γκολ παραπάνω θα κάνουν κι άλλη».

Το βίντεο της ανακοίνωσης:ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ