Με πολύ ενδιαφέρον μάθαμε μια είδηση που αφορά το χώρο της διαιτησίας.

Όπως είναι γνωστό ο σύνδεσμος διαιτητών έχει εκπρόσωπο στην επιτροπή διαιτησίας της ομοσπονδίας και φέτος η απόφαση του ΔΣ των ρεφ ήταν όπως ο εκπρόσωπος τους στην συγκεκριμένη επιτροπή να είναι ο Λεόντιος Τράττος.

Αφού στάλθηκε συγκεκριμένη επιστολή με την απόφαση του συνδέσμου ήρθε μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα η απάντηση από την Κ.Ο.Π. η οποία ήταν αρνητική όσο αφορά το πρόσωπο του συγκεκριμένου διαιτητή. Ουσιαστικά η ομοσπονδία έκοψε τον Λεόντιο Τράττο με το δικαιολογητικό ότι ο εν λόγω πρώην ρεφ είναι μέλος του ΔΣ των διαιτητών κάτι το οποίο απαγορεύεται από τον κανονισμό.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι στην αντίστοιχη περίπτωση για τον σύνδεσμο παρατηρητών το εκάστοτε μέλος του οποίου τα τελευταία 10 χρόνια είναι στην επιτροπή διαιτησίας (Μιχάληs Ιωάννου) αλλά και ταυτόχρονα μέλος του ΔΣ των παρατηρητών. Στο σύνδεσμο διαιτητών εξετάζουν την απάντηση της ομοσπονδίας φαίνεται ότι κάνουν λόγο για δύο και δύο σταθμά και αναμένεται το συγκεκριμένο θέμα να έχει εξέλιξη το επόμενο διάστημα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ