Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα στη διάσκεψη Τύπου, δήλωσε ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με την Παρτιζάν, όμως σημείωσε πως χρειάζεται βελτίωση το σύνολο, εάν θέλει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι για εμάς ήταν σημαντικό. Όσον αφορά το αγωνιστικό «κομμάτι», στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κακοί, όμως είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Δε μου άρεσε η συμπεριφορά των παιδιών μέσα στις τέσσερις γραμμές, δεν πιέσαμε σωστά, δεν κρατούσαμε σωστά τη μπάλα, και χρειαζόμαστε βελτίωση εάν θέλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση, όμως προχωράμε δυνατά».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο, τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη, και μέσα από την καρδιά μου, θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Με εξέπληξαν θετικά».

Για τις στημένες φάσεις και τα τέρματα: «Δουλεύουμε πάνω σε αυτές τις φάσεις, είναι σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Πετύχαμε δύο τέρματα από αυτές, και είναι καλό για εμάς, παρόλο που ήταν και η τύχη μαζί μας. Δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ήμασταν χωρίς ιδέες και αργοί, όμως κρατάμε το αποτέλεσμα, παρά την μέτρια απόδοση. Η Παρτιζάν αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο».

Για τις αλλαγές, και την ενδεκάδα του επόμενου αγώνα: «Οι αλλαγές άλλαξαν τον ρυθμό του αγώνα, ήταν πετυχημένες, αφού στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί. Ζήσαμε το ίδιο όπως με τη Μίντιλαντ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε καλούς παίκτες ως σύνολο, θέλουμε τη νίκη στη ρεβάνς, και την πρόκριση, παρά τις δυσκολίες».

Για την απόδοση του Τρισκόφσκι: «Είμαι χαρούμενος από τον παίκτη που χρειάζεται να λαμβάνει σωστά τη μπάλα για να δημιουργεί σωστά. Πάντα σκέφτομαι πράγματα, με στόχο τη βελτίωση».

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Παρτιζάν:

«Το πρώτο παιχνίδι τελείωσε για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ που θα μας έδιναν άνεση. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στατικές φάσεις και δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ. Δεν πρέπει να κάνουμε τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε και τον καιρό στο δεύτερο μέρος. Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι σε αυτές τις καιρικές συνθήκες, σημείωσε ο Στόλιτσα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ