Το φιλικό που ολοκληρώθηκε για την Ομόνοια με ήττα (ΕΔΩ), μπορεί να μην άφησε ευχαριστημένο τον κόσμο της, ωστόσο, εκείνος καλείται να στηρίξει πλήρως τις προσπάθειες του Λένον και των ποδοσφαιριστών, άλλωστε μιλάμε για ένα ματς δοκιμών.

Οι «πράσινοι» φανέρωσαν αδυναμίες που είναι προτιμότερο που έγιναν τώρα ορατές, παρά στο Super Cup με τον Απόλλωνα ή ακόμα χειρότερα στη δυάδα αγώνων με τη Γάνδη.

Του Κυριάκου Αποστόλου

Οι άνθρωποι των κυπελλούχων γνωρίζουν πως υπάρχουν κενά, κυρίως στο δημιουργικό «κομμάτι», και με τις ανακοινώσεις που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες, οι τρύπες λογικά θα «κλείσουν». Μη ξεχνάμε ότι η υπόθεση του Λαμκέλ Ζε οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», για το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρει η ομάδα.

Στις δηλώσεις ο Σταύρος Παπαδόπουλος μπορεί να ήταν αυστηρός (ΕΔΩ), όμως γνωρίζει και ο ίδιος, ότι ένα σύνολο χρειάζεται χρόνο για να «δέσει» και να αποδώσει τα μέγιστα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Τα θετικά στοιχεία της «μάχης» με την ΑΕΚ Αθηνών, είναι μετρημένα, αλλά υπάρχουν. Πρώτον, η παρουσία του κόσμου (ΕΔΩ), δεύτερον ο δυναμικός Μπασιρού, ενώ ξεχώρισε και ο Μπρούνο που ήταν επικίνδυνος μπροστά στα καρέ του Στάνκοβιτς. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς πρέπει να δείξει την αξία του, βοηθώντας ουσιαστικά τους συμπαίκτες του, με το μυαλό που διαθέτει κυρίως για τη δημιουργία ρηγμάτων στις αντίπαλες άμυνες.

Για να «κλείσουμε» το ζήτημα του φιλικού, τα σημαντικότερα ειπώθηκαν από τον Ανδρέα Δημητρίου (ΕΔΩ) πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς η Ομόνοια έδειξε για ακόμη μία φορά πως ψάχνει λύσεις για να δημιουργηθεί ένα νέο και υπερσύγχρονο «σπίτι», το οποίο θα φιλοξενήσει τους ποδοσφαιριστές, το επιτελείο, αλλά και τον κόσμο, αλλάζοντας οριστικά το επίπεδο της.

Οι Ομονοιάτες ας κάνουν υπομονή, δείχνοντας επίμονα τη στήριξη στην ομάδα τους, διότι τα… καλύτερα είναι μπροστά τους.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ