Ο Σταύρος Παπαδόπουλος μίλησε στο Post Game του φιλικού της Ομόνοιας με την ΑΕΚ στον Στέλιο Παπαμωϋσέως και τον Super ΣΠΟΡ FM 104.0, κάνονας ένα γενικό σχόλιο για το ματς.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των «πράσινων», ενώ εντυπωσιάστηκε από την απόδοση της «Ένωσης» μέσα στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Η ΑΕΚ ήταν έτοιμη, ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Η Ομόνοια φανέρωσε ότι δεν είναι έτοιμη, ειδικά από τη μέση και μπροστά, θέλει άμεσα ενίσχυση. Οι «πράσινοι» δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» για μία ώρα ήταν φοβεροί, με αυτοματισμούς, καλύψεις, πρέσινγκ και θέληση, σε μία σεζόν που μπαίνει στο «σπίτι» της».

Για την Ομόνοια: «Πρέπει να είμαστε αυστηροί, περίμενα να είναι καλή και έτοιμη. Ίσως να ήταν εξαιρετική η ΑΕΚ, όμως υπήρχαν πολλά κενά τα οποία φάνηκαν, κυρίως στην μπροστινή γραμμή. Η ομάδα χρειάζεται επιθετικό και μάλιστα άμεσα, έτσι ώστε να γίνει επικίνδυνη και ουσιαστική. Κάποιοι λένε για τον Λοΐζου, δεν μπορεί αυτό το παιδί να αποδώσει μόνο του, λόγω της ηλικίας του, δε μπορεί να «σηκώσει» τέτοιο βάρος. Ταλέντο έχει, ωστόσο, χρειάζεται χρόνο, και υποστήριξη από τους υπόλοιπους. Η Ομόνοια ψάχνεται, ο νέος προπονητής θέλει να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, όμως θέλει στήριξη από τη διοίκηση, με κατάλληλες κινήσεις».

Για το κέντρο: «Η ομάδα θέλει ηγέτη που θα εμπνεύσει τους υπόλοιπους. Υπάρχει πρόβλημα από τη μέση και μπροστά, σίγουρα. Ας ελπίσουμε πως θα βρεθεί ο σύνδεσμος του συνόλου. Ο Λένον χρειάζεται το χρόνο του, και ο κόσμος πρέπει να δείξει υπομονή και υποστήριξη σε όλους».

Για την «Αγία Σοφία»: «Θέλω να δω αυτό το «στολίδι», μακάρι όλες οι ελληνικές ομάδες να φτιάξουν τα δικά τους γήπεδα. Πάντως η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τίτλο».

Τελικό σχόλιο: «Εύχομαι σε όλες τις ομάδες μας, καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Ας ανεβάσουμε όλοι μαζί το κυπριακό ποδόσφαιρο στα υψηλότερα επίπεδα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ