Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου.

Αναλυτικά:

Πως είναι η επόμενη μέρα από την ήττα από την Μακάμπι: «Η αλήθεια είναι πως δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Ήταν μία κακή και αποκαρδιωτική εμφάνιση, σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Δεν είχαμε ένταση, δεν είχαμε τόλμη. Χάσαμε ασυζητητί και αυτό είναι που ενόχλησε τον κόσμο και όλους στην ομάδα. Πρέπει να ανασυνταχτούμε, όμως η ήττα και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, είναι ένα καμπανάκι που ήχησε δυνατά στα αυτιά μας και πρέπει, μέχρι την ένταξη του πρωταθλήματος, να βελτιωθούμε, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο κος Τσόρνιγκερ βλέπει την ομάδα. Εάν και εφόσον χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, είμαστε ανοιχτοί για να την δούμε».

Αν βρέθηκε τι έφταιξε: «Είναι καθαρά ανάλυση της τεχνικής ηγεσίας και τους ποδοσφαιριστές. Αν προκύπτει κάτι που να αφορά μεταγραφική ενίσχυση, είναι θέμα του κυρίου Τσόρνιγκερ ώστε να μιλήσει με την διοίκηση. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα, ήταν όμως ένα ηχηρό χαστούκι»

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε εκδώσει ιατρικό δελτίο για τον Σπόλιαριτς. Είναι κοντά στην επιστροφή τους ο Μπα, αλλά και ο Ζράντι που μας έχει λείψει. Περιμένουμε και τον Αλεσάμι, ο οποίος θα πάρει τον χρόνο του για να επιστρέψει και ο Ίλιεφ που έχει πρόβλημα στο μετατάρσιο, που είναι πιο σοβαρό το πρόβλημά του και θα πάρει λίγο χρόνο ακόμα».

Για τα διαρκείας: «Είναι θέμα ωρών να ξεπεράσουμε τις 6000, θεωρώ πως θα φτάσουμε τις 6500. Ο κόσμος δεν χάνει τον ενθουσιασμό του. Οφείλει να εκφράζει και την απογοήτευση και τον ενθουσιασμό του. Είναι υπόσχεση πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, είτε μεταγραφικά, είτε οτιδήποτε άλλο, ώστε να βελτιώσουμε την εικόνα μας».

Αν επηρέασε η καυτή έδρα της Μακάμπι: «Ήταν η πιο δύσκολη έδρα που έχουμε ταξιδέψει τα τελευταία δέκα χρόνια. Όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα που παρουσιάσαμε. Η ομάδα έχει παίξει απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες και πήρε αποτελέσματα ή έκανε εμφανίσεις που μας άφηνε ικανοποιημένους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε με την Μακάμπι».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ