Ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ Κώστας Φασουλιώτης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

«Είναι σημαντικό θέμα, γιατί αν έφευγε νωρίτερα θα είχε χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Για το αγωνιστικό, ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Κίζιλζαρ, έπρεπε να καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι με 3-0. Τώρα πάει με το 1-0 που χρειάζεται προσοχή. Είμαι περίεργος να δω πως παίζει σπίτι της αυτή η ομάδα, γιατί στην Κύπρο δεν έκανε κάτι. Δεν συζητάω καν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλύτερη ομάδα και θεωρώ ότι θα περάσει στην επόμενη φάση», είπε.

Και συνέχισε: «Βλέπω μια ομάδα με πολύ καλή προετοιμασία, που δημιουργεί φάσεις. Της λείπουν παίκτες. Χρειάζεται οπωσδήποτε έναν επιθετικό και αυτό δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά και πολλών φίλων της ομάδας. Ο Μάριος Ηλία προσπαθεί πάρα πολύ, όμως θεωρώ πως χρειάζεται έναν παίκτη να τραβήξει το κουπί στην επίθεση. Τον Κβιλιτάια ακόμη δεν τον είδαμε, ο Μάγκλιτσα έπαιξε λίγο μέχρι σήμερα. Πρέπει να μπει στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ ο ΑΠΟΕΛ γιατί αν δεν τα καταφέρει θα είναι καταστροφικό από όλες τις απόψεις».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Θεωρώ ότι οι μετεγγραφές που έκανε τώρα ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλές, όμως θα πρέπει να τους δούμε στον αγωνιστικό χώρο, γιατί και πέρσι έκανε καλές μετεγγραφές αλλά δεν τους είδαμε στο γήπεδο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ