Ο Ρόμαν Μπέζους είναι ο πιο ακριβός κρίκος (ΕΔΩ) στο ρόστερ της Ομόνοιας, με την αξία του παίκτη να είναι γνωστή στην πατρίδα του, αλλά και στο Βέλγιο.

Ο παίκτης που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τους «πράσινους» και φόρεσε ήδη τη φανέλα τους (ΕΔΩ), δοκιμάζει τη τύχη του σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα, μακριά από την ποδοσφαιρική «σιγουριά» της Ουκρανίας.

Εκεί αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο, καθώς τίμησε τα χρώματα των Βόρσκλα Πολτάβα, Ντιναμό Κιέβου και Ντνίπρο, δύο ομάδων ορόσημο της χώρας που βασανίζεται από τον πόλεμο τους τελευταίους μήνες. Στη τροπαιοθήκη του εντός των συνόρων μετράει τέσσερις τίτλους, δύο κύπελλα (2014, 2015) στο Κίεβο και ένα πρωτάθλημα (2014-15), ενώ παλαιότερα έκανε την έκπληξη στο θεσμό του κυπέλλου (2009) όντας μέλος του συλλόγου που έχει ως «σπίτι» το «Vorskla Oleksiy Butovskyi».

Ο Ρόμαν Μπέζους αποφάσισε να φύγει από τα γνωστά λημέρια, να συμφωνήσει με τη Σεντ Τρούιντεν και αργότερα με τη Γάνδη. Ούτε εκεί έμεινε δίχως «κούπα». Με την αντίπαλο της Ομόνοιας στα play-offs του Europa League «σήκωσε» (2022) το «Belgian Cup», και τώρα ετοιμάζεται να «παλέψει» για διακρίσεις με το «τριφύλλι».

Η Κύπρος αποτελεί τη τρίτη χώρα που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, με τον ίδιο να χαρακτηρίζεται για την επαγγελματικότητα του, αλλά και την ηγετικότητα μέσα στα αποδυτήρια, άλλωστε το τελευταίο στοιχείο έγινε ορατό και στις δηλώσεις του (ΕΔΩ).

Ο Νιλ Λένον πρόσθεσε στη φαρέτρα ένα χρήσιμο «εργαλείο» που επιθυμεί να προσφέρει τα μέγιστα, έτσι ώστε να αναδειχθεί μέσα από τις επιτυχίες της Ομόνοιας. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να αισιοδοξούν για κάτι λαμπρό, αφού όπου πηγαίνει, κατακτά τρόπαια, πλην της Dnipro, και της Σεντ Τρούιντεν, «γράφοντας» το 3 στα 5.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ