Η διαμόρφωση του ρόστερ της Ομόνοιας βρίσκεται ακόμα υπό εξέλιξη, καθότι λείπουν ακόμα ορισμένα κομμάτια του παζλ για να ολοκληρωθεί. Μετά την απόκτηση του Ρόμαν Μπέζους που κάλυψε το κενό του επιτελικού μέσου ή αλλιώς του «10αριου», η επιτροπή προγραμματισμού έχει βάλει ήδη μπρος για να ενισχύσει την ομάδα και στις τρεις θέσεις που έχουν μείνει «ανοιχτές».

Το μεγαλύτερο μέλημα των πράσινων είναι η μεταγραφή ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά. Επίσης θα αποκτηθεί ένας μέσος και ένας αριστερός μπακ που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο. Αυτές είναι οι εκκρεμότητες για να έχει ολοκληρωμένο ρόστερ ο Νιλ Λένον.

Η επιθυμία του Ιρλανδού τεχνικού, σε συνεννόηση φυσικά με τη διοίκηση είναι να έρθει ένας επιθετικός που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος και θα είναι ο λεγόμενος σκόρερ ολκής. Γιατί ένας τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει στην ομάδα. Ο Κακουλλής και ο Μάταβζ έχουν καλά στοιχεία, αλλά κανείς τους δεν έδειξε πως έχει το εύκολο γκολ. Οπότε καθίσταται επιτακτική η ανάγκη ενός φορ που θα ανεβάσει επίπεδο το «τριφύλλι».

Διάθεση και χρήμα για να ντυθεί στα πράσινα ένας επιθετικός από το πάνω ράφι υπάρχει, αλλά δεν είναι εύκολο να έρθει ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας στην Κύπρο, γιατί συνήθως προτιμάνε άλλα πρωταθλήματα. Πάντως η προσπάθεια θα γίνει, όπως έγινε με τον Λακμέλ-Ζε (άσχετα με το ναυάγιο) και με τον Μπέζους που έγινε το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα.

Η προσθήκη του Ουκρανού άσου, δείχνει και την ξεκάθαρη κατεύθυνση της Ομόνοιας να κινηθεί με ποιοτικούς παίκτες που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν και στον μεγάλο ανταγωνισμό σε Κύπρο και Ευρώπη. Φανερώνεται δηλαδή, πως το χέρι θα μπει βαθιά στην τσέπη από τη διοίκηση του Σταύρου Παπασταύρου.

Βέβαια το ιδανικό θα ήταν ο νεοφερμένος γκολτζής να ερχόταν λίαν συντόμως, έτσι ώστε να μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Λένον στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Γάνδη για τα πλέι οφ του Europa Leauge. Αν όχι στις 18 Αυγούστου, σίγουρα πριν τις 15 όπου θα γίνει η ρεβάνς στο ΓΣΠ. Όσο πιο νωρίς, τόσο το καλύτερο για όλους. Εάν έχει περισσότερο χρόνο για προπονήσεις, θα μπορέσει σίγουρα να προσαρμοστεί γρηγορότερα και να βοηθήσει πιο νωρίς.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ