Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί παντός αθλητικού» για την παραίτηση του Νίκου Ανδρονίκου από την τεχνική ηγεσία, για την αναζήτηση νέου προπονητή και για τα μετεγγραφικά θέματα της ομάδας του.

«Καταρχήν να τον ευχαριστήσω. Μας συνδέει πάρα πολλά χρόνια μια φιλία. Είναι διαφορά φιλοσοφίας προπονητή και προέδρου. Το Δ.Σ. έκανε αποδεκτή την παραίτησή του. Δεν έχει σημασία πότε προέκυψε αυτή η εξέλιξη, απλά έγινε από το πρωί η κουβέντα. Θέλαμε να γίνει το φιλικό και μετά αποχαιρέτησε τους παίκτες και έφυγε».

Για τη διάδοχη κατάσταση: «Θα συναντηθώ με τον κ. Χατζηλούκα και τον κ. Κωνσταντίνου και θα αποφασίσουμε για το νέο προπονητή. Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να επενδύσουμε κάποτε και σε ξένο προπονητή, αν τα βρούμε με αυτούς που μιλάμε θα προχωρήσουμε αναλόγως. Έχουμε χρόνια επαφές σε όλη την Ευρώπη, δεν έχει σημασία από ποια χώρα θα είναι. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν θα είναι Κύπριος. Μέχρι την Πέμπτη θα πρέπει να αποφασίσουμε, δεν υπάρχει χρόνος».

Για τα μετεγγραφικά: «Έρχονται ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Σεντρίκ Γκογκουά, ο άλλος είναι ένας νεαρός διεθνής Νιγηριανός και ο τρίτος θα είναι έκπληξη. Όλοι θα αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ