Στην East Bengal Club έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Στήβ Κωνσταντινίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας υπήρξε και ένας άκρατος ενθουσιασμός και δικαιολογημένα, διότι ο έμπειρος τεχνικός έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του.

Ο έμπειρος προπονητής που πέρασε από την Πάφο FC το 2021 έχει αρκετούς φίλους στη χώρα, ενώ οι διοικούντες της ομάδας του προσφέρουν ψήφο εμπιστοσύνης. Η μεταγραφή του Χάρη Κυριάκου έφερε εκ νέου ευφορία στους φιλάθλους, οι οποίοι περίμεναν τον ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα χρώματα της ομάδας.

Ο Κωνσταντινίδης βρίσκεται περίπου δέκα μέρες στην Ινδία, προετοιμάζει τους «Red and Gold Brigade» για την πρόκληση του κυπέλλου που κάνει εκκίνηση στις 22/8, με τις επιλογές να αυξάνονται, καθώς ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ μπήκε ήδη στο πλάνο.

Μάλιστα, ως ένδειξη του επαγγελματισμού τους, οι δύο άντρες «έπεσαν» με τα… «μούτρα» στη δουλειά. Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκου είναι 48 ώρες στην Καλκούτα, και δύο ώρες μετά την προσγείωση της πτήσης του, κατευθύνθηκε στο γήπεδο για προπόνηση, ανεβάζοντας ρυθμούς άμεσα.

Το ίδιο συνέβη και με τον έμπειρο προπονητή που επιθυμεί να «στήσει» ένα ανταγωνιστικό σύνολο για τις υποχρεώσεις της Indian Super League.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ