Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στη Σουηδία, αλλά δίχως το Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, αφού έμεινε πίσω για λόγους υγείας.

Το βαρύ φορτίο της καθοδήγησης των ποδοσφαιριστών θα αναλάβει ο Μάκης Σεργίδης, ο οποίος έκανε δηλώσεις πριν από την τελευταία προπόνηση της ομάδας στην «Tele2Arena».

Η επίσημη σελίδα του ΑΠΟΕΛ στο Facebook σας μετέφερε σε Live Streaming τη διάσκεψη Τύπου από το γήπεδο της Γιουργκόρντεν, εκεί όπου θα δοθεί η πρώτη «μάχη» των δύο αντιπάλων.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Το αρχικό σχόλιο του Σεργίδη: «Είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Έχουμε αναλύσει τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές στον κατάλληλο βαθμό. Επίσης, για την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο, ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι κάτι διαφορετικό. Προπονηθήκαμε στο νησί μας, όμως είναι γεγονός ότι αυτό που συναντήσαμε εδώ διαφέρει από εκείνον που παίξαμε στο Καζακστάν».

Ξεχωρίσατε κάποιον ποδοσφαιριστή; «Ο Έρικσον είναι καλός ποδοσφαιριστής, όπως και ο Ασόρο, είναι γενικότερα καλή ομάδα όπως και μεις, άρα θα παλέψουμε για την πρόκριση».

Για την φιλοσοφία του ματς: «Είναι σοβαρός αντίπαλος, εμείς έχουμε τον τρόπο να προσεγγίσουμε σωστά τον αγώνα και να τα καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους, ύστερα και από τη ρεβάνς».

Τα θετικά και τα αρνητικά των γηπεδούχων: «Ο συνθετικός χλοοτάπητας, ο κόσμος και η φόρμα της Γιουργκόρντεν είναι τα θετικά της. Επίσης, η ετοιμότητα της σίγουρα είναι άκρως σημαντική».

Για την απουσία του Σαρφό: «Σίγουρα μιλάμε για μία σημαντική απώλεια, όμως είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και θα καλύψουμε το κενό του, υπάρχουν παίκτες με ποιότητα στο ρόστερ μας».

Για την επικοινωνία με τον Αυγουστή: «Ο κόουτς μπορεί να μην είναι μαζί μας, όμως μιλάμε συνεχώς μαζί του, ενώ είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του».

Ο Μάριος Ηλία μίλησε από τη μεριά των παικτών: «Περιμένουμε το ματς με αγωνία, θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους. Από την πρώτη στιγμή θα φανερώσουμε σοβαρότητα και πίστη στο πλάνο του προπονητή».

Ένα γκολ θα λύσει τα πόδια του; «Το γκολ είναι σημαντικό για έναν επιθετικό, όμως από την πλευρά μου προτιμώ η ομάδα να παίρνει νίκες και προκρίσεις, και ας μη σκοράρω εγώ».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

TO VIDEO:



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: