Ο Έλληνας διεθνής και ο νεαρός Αγκιμπού Καμαρά έχουν αγωνιστεί φέτος λιγότερο από τους άλλους χαφ του ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει χρησιμοποιήσει αρκετούς χαφ στα φετινά του ευρωπαϊκά ματς. Υπάρχουν όμως δύο συγκεκριμένοι μέσοι που έχουν παίξει λιγότερο.

Ο ένας είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Έλληνας διεθνής – που επί Μαρτίνς ήταν στα βασικά πλάνα της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι πέρυσι – έχει μόνο 98 λεπτά σε 3 αγώνες σε Champions League και Europa.

Ο Αγκιμπού Καμαρά – που σκόραρε στον αγώνα της Μπρατισλάβας – από την άλλη έχει σύμφωνα και με τα στοιχεία του Transfermarkt 97 λεπτά σε 3 αγώνες. Μέχρι στιγμής βέβαια πρώτος σκόρερ στον Ολυμπιακό είναι ο Ζίνκερναγκελ με 2 γκολ σε 4 αγώνες ενώ 1 γκολ έχει βάλει και ο Ελ Αραμπί.

Τα περισσότερα λεπτά από όλους τους χαφ έχει ο πολύπειρος Γιαν Εμβιλά με 295 λεπτά σε 4 αγώνες σε Champions League και Europa. Τον ακολουθούν οι Κούντε με 238 λεπτά σε 3 αγώνες, Μαντί Καμαρά με 189 λεπτά σε 3 αγώνες και Μαμαντού Κανέ με 171 λεπτά σε 3 ματς.

Δηλαδή οι χαφ με τα πιο πολλά λεπτά είναι οι Εμβιλά και Κούντε. Ο Μαντί Καμαρά βέβαια είχε και τραυματισμό ενώ στον αγώνα της Μπρατισλάβας είχε τραυματιστεί ο Εμβιλά, ο οποίος όμως δεν ήθελε να αφήσει το ματς και συνέχισε. Συμμετοχή σε φάσεις γκολ πάντως είχε και ο Εμβιλά αλλά και ο Κούντε!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ