Ποιος καπνός και ποια φωτιά στην υπόθεση «Λοΐζος Λοΐζου»; Πυρκαγιά ολόκληρη έχει ξεσπάσει και ειναι έτοιμη να… κάψει και την Ομόνοια και τον ποδοσφαιριστή, αλλά και να διχάσει τους οπαδούς της ομάδας αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα σχόλια σε social media.

Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν για την απόφαση του Κύπριου διεθνούς εξτρέμ να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας καθώς παρουσιάζεται αμετακίνητος στη θέση του πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ομόνοια μιας και η επιθυμία του είναι να πάει σε ενα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η θέση της πλευράς του ποδοσφαιριστή πάνω στο θέμα, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι πολύ πιθανόν να γίνει μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας.

Το μόνο βέβαιο από τη εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην όλη υπόθεση είναι πως καμία πλευρά δεν είναι κερδισμένη. Αντίθετα μάλιστα θα βγεί χαμένη.

H Ομόνοια γιατί: 1) θα στερηθεί αγωνιστικά τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου ποδοσφαιριστή 2) οικονομικά γιατί χωρίς να αγωνίζεται ο Λοϊζου θα πέφτουν οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να τον πωλήσει κοντά στην τιμή που θα τον ήθελε και 3) γιατί υπάρχει κίνδυνος σε ενάμιση χρόνο από σήμερα να τον χάσει τσάμπα.

Και ο Λοϊζου γιατί 1) θα αγωνίζεται στην Κ19 που είναι δύσκολο να τον εντοπίσουν σκάουτερ όπως θα μπορούσε να συμβεί με συμμετοχές του στην Ευρώπη 2) Θα χάσει από την αξία του με αποτέλεσμα να μην βρει και το συμβόλαιο που θα ψάχνει και 3) αγωνιστικά θα επηρεαστεί κάνοντας προπονήσεις με τα… δεύτερα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ