Ο Thomas Lagerlöf παραχώρησε δηλώσεις στη Διάσκεψη Τύπου πριν τη τελευταία προπόνηση της Γιουργκόρντεν για την πρώτη δοκιμασία με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο έμπειρος τεχνικός των Σουηδών που βρίσκεται χρόνια στον πάγκο της (ΕΔΩ), σημείωσε ότι οι γηπεδούχοι θα εμφανίσουν εξαιρετικό πρόσωπο σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Οι αντίπαλοι μας μετρούν μόνο τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια, βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας. Οι αγώνες που έδωσαν ήταν με αδύναμες ομάδες, εμείς ανήκουμε σε καλύτερο επίπεδο. Δε γνωρίζουμε πως ενεργούν στην πίεση, ευελπιστούμε να εμφανιστούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

Υπήρξε μελέτη του αντιπάλου; «Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει εξαιρετικές μονάδες, όπως και η Ριέκα που αντιμετωπίσαμε στον προηγούμενο γύρο. Η ομάδα της Κύπρου έχει μελετηθεί με διάφορους τρόπους από εμάς. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη συγκεκριμένα, εμείς νιώθουμε έτοιμοι και θα «παλέψουμε» για την πρόκριση».

Θα περάσει η Γιουργκόρντεν στους ομίλους; «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ετοιμότητα μας, και για τη θέληση να πετύχουμε. Αν θέλεις να προχωρήσεις πρέπει να ανέβεις επίπεδο, αποκλείοντας ομάδες που είναι καλύτερες στα χαρτιά και συλλόγους που έχουν περισσότερα χρήματα. Αυτό είμαστε εδώ για να κάνουμε με εκκίνηση την εντός έδρας μονομαχία» μας».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ