Η ΑΕΚ σε λίγες ώρες θα πατήσει το χορτάρι του Κόσιτσε Φούτμπολ Αρένα, ώστε να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση με την Ντνίπρο.

Η απουσία του Άνχελ Γκαρσία έχει δημιουργήσει ένα κενό στο αριστερό άκρο, με τον Χοσέ Λουίς Όλτρα να προβληματίζεται με τον τρόπο που θα το καλύψει. Άραγε θα πάει με την συνταγή της αρχικής ενδεκάδας του Βελιγραδίου (Εγγλέζου) ή θα προτιμήσει τον Ροσάλες, ο οποίος και αυτός αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την είσοδο του Κάσας στον αγωνιστικό χώρο;

Στην περίπτωση του Βενεζουελάνου, η ΑΕΚ κερδίζει σε ταχύτητα και σε ενδεχόμενες συνεργασίες με τον Γκιούρσκο στο αριστερό φτερό της επίθεσης, θα δημιουργήσουν overlap που θα είναι πολύ απειλητικά για την Ουκρανική άμυνα.

Στην περίπτωση του Εγγλέζου, η ΑΕΚ θα είναι περισσότερο αφοσιωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα, με τον Κύπριο μπακ να μην επιτρέπει να απειλείται η ομάδα του από την πλευρά του. Εδώ να προσθέσουμε πως ο Χοσέ Λουίς Όλτρα έχει παρουσιάσει την ανησυχία του από το γεγονός πως η ομάδα του δέχεται γκολ και είναι κάτι που θέλει να διορθώσει.

Αναμένουμε την τελική απόφαση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος θα μιλήσει στα ΜΜΕ στις 19:30, μία ώρα πριν την προπόνηση της ομάδας του.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ