Μια ανάσα από την απόκτηση του Ματζίντ Γουαρίς βρίσκεται η Ανόρθωση, η οποία αισιοδοξεί ότι η θετική προφορική απάντηση που έδωσε ο Γκανέζος πολυθεσίτης επιθετικός θα μετουσιωθεί σε υπογραφή και θα ολοκληρωθεί το μετεγγραφικό παζλ με τους παίκτες του Καταλόγου Α’.

Στην «Κυρία» αναμένουν και ελπίζουν ότι η απόκτησή του 30χρονου άσου που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της «Κυρίας» θα έχει αίσιο τέλος, εντάσσοντας στο ρόστερ της ομάδας έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό βιογραφικό.

Ο Γουαρίς την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στο Στρασβούργο, όμως κατέγραψε μόλις 40 συμμετοχές και πέντε γκολ, καθώς δεν υπολογιζόταν για πρώτη επιλογή, οπότε και ο ίδιος ψάχνει μια ομάδα για να κάνει «restart» στην καριέρα του, η οποία θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αν σκεφτεί κάποιος πως για πάρτη του δαπανήθηκαν συνολικά €21.980.000 από πέντε ομάδες.

Ο Νεόφυτος Λάρκου ξεχώρισε την περίπτωσή του και θεωρεί πως είναι ένας ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολύτιμες βοήθειες σε όποια θέση της επίθεσης κι αν αγωνιστεί, καθώς εκτός από φορ κορυφής μπορεί να παίξει και στα δύο «φτερά» με την ίδια ευχέρεια. Τον Γουαρίς αξιολόγησε θετικά και ο Ντάρκο Μίλανιτς που άναψε το «πράσινο φως» στον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδα για να επισπεύσει τις διαδικασίες για την απόκτησή του.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ