Ο Απόλλωνας αύριο δίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια, όπως ήταν και αυτό με την Μακάμπι στο Ισραήλ. Εκεί όπου οι γαλάζιοι έχασαν την πρόκριση, καθώς από το πρώτο παιχνίδι δέχθηκε μία ήττα που ήταν δύσκολο στο ΓΣΠ να την ανατρέψει.

Αντί αυτού στη Λευκωσία ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε αλλαγμένος και καλύτερος, κερδίζοντας με 2-0 το παιχνίδι. Όμως η πρόκριση ήδη είχε χαθεί. Αυτό που πρέπει να προσέξουν οι γαλάζιοι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι να μην την πάθουν ξανά και να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ελπίδα πρόκρισης στον επαναληπτικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

  • Στην ίδια κατάσταση

Τα δεδομένα σε σχέση με το πρώτο ματς με την Μακάμπι είναι διαφορετικά. Ο Ολυμπιακός περίπου βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τον Απόλλωνα. Οι Πειραιώτες δεν βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση και ο Κάρλος Κορμπεράν ακόμη δεν έχει καταφέρει να περάσει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο ίδιος. Φυσικά το διάστημα που ανέλαβε ο Ισπανός κόουτς δεν του το επέτρεψε να το κάνει. Το ίδιο ισχύει και με τον Απόλλωνα, καθώς το αυριανό ματς με τον «θρύλο» της Ελλάδας θα είναι το πρώτο του Ντάβιντ Καταλά στον «γαλάζιο» πάγκο.

  • Από γρήγορα στα βαθιά

Στο σημείο που βρίσκεται ο Απόλλωνας δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες για κανένα. Πόσο μάλλον για τον Καταλά. Ο Ισπανός κόουτς μπαίνει από γρήγορα στα βαθιά και οι απαιτήσεις του κόσμου του Απόλλωνα είναι μεγάλες. Όλοι θέλουν να δουν ένα Απόλλωνα να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στα δύο τελευταία ματς με Μακάμπι στο ΓΣΠ και Ομόνοια στην Αρένα. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν τους παίκτες και τις δυνατότητες να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στην Ελλάδα.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ