18/08/2022 10:32

Το Street Food Festival Cyprus έρχεται στην καρδιά της Αγίας Νάπας και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές γαστρονομικές στιγμές!

Στις 19-20-21 Αυγούστου το Δημοτικό Γήπεδο της Αγίας Νάπας θα μετατραπεί σε Παράδεισο φαγητού αφού θα μπορείτε να απολαύσετε μέσα στον ίδιο χώρο ένα συνδυασμό από τοπική, διεθνή κουζίνα και αγαπημένες street food επιλογές.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να δοκιμάσουν ποιοτικό φαγητό, καινούριες γεύσεις, ιδιαίτερους συνδυασμούς και ξένες κουζίνες που ίσως να μην έχουν δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Εκτός από τα γνωστά street food φαγητά όπως τα burgers, τα hot dogs, τις πίτσες κ.λ.π. θα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από διεθνή κουζίνα, Ασιάτικη, Αφρικάνικη, Αράβικη, Ιταλική, Λατινική, Γερμανική κ.α. Δεν θα μπορούσαν όμως να λείπουν και οι vegan επιλογές, γλυκά και παγωτά για να μην φύγει κανείς δυσαρεστημένος. Και όλα αυτά θα συνοδεύονται φυσικά με απεριόριστη μπύρα, κοκτέιλ, ποτά ακόμη και shisha!

Και επειδή το καλό φαγητό θέλει παρέα και καλή μουσική, το Street Food Festival θα φιλοξενήσει στην σκηνή του αξιόλογα συγκροτήματα και dj’s που θα απογειώσουν την διάθεση σας.

Ο φιναλίστ του Μάστερ Σεφ Σταυρής Γεωργίου θα σας παρασύρει για ακόμη μια φορά στον δικό του ταξίδι γεύσεων με live cooking για να σας μάθει κάποια από τα μυστικά του.

Η διασκέδαση δεν θα αφορά όμως μόνο τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς foodies. Η διοργάνωση φρόντισε να υπάρχει δωρεάν είσοδος για τα παιδιά όπως και δωρεάν παιχνοδότοπος και magic show για να γεμίσει ο χώρος με παιδικά χαμόγελα.

Το Street Food Festival Cyprus θα ενταχθεί για πρώτη φορά στα European Street Food Awards και θα ανταγωνιστεί με τα μεγαλύτερα Street Food Festivals της Ευρώπης και της Αμερικής! Οι επισκέπτες του Street Food Festival Cyprus, θα ψηφίσουν τον καλύτερο street food συμμετέχοντα όπου θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον μεγάλο τελικό 7-9 Οκτωβρίου στο Street Food Festival στο Μόναχο. Οι νικητές από κάθε χώρα θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του καλύτερου Street Food συμμετέχοντα στην Ευρώπη!

Επισκεφθείτε λοιπόν το Street Food Festivals στην Αγία Νάπα και δώστε την ψήφο σας σε αυτόν που πιστεύετε οτι με το φαγητό του θα εκπροσωπήσει επάξια την Κύπρο μας στον μεγάλο τελικό!

Δεν το χάνουμε!!!

Μέγα Χορηγοί: Μπύρα KEO, WOLT

Υπό την Αιγίδα: Δήμος Αγίας Νάπας

Street Food Festival Αγίας Νάπας

Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας

19-20-21 Αυγούστου 2022

Παρασκευή – Σάββατο-Κυριακή: 17:00 – 01:00

Είσοδος: 5 ευρώ.

Για παιδιά μέχρι 12 χρονών η είσοδος είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Τηλ. +357 99521139

Facebook: https://www.facebook.com/streetfoodfestcyprus

Instagram: street_food_fest_cyprusΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ