Μετά από την προσθήκη του Αμπντούλ Μαντζίντ Γουαρίς, στην Ανόρθωση κινούνται για την απόκτηση τερματοφύλακα είτε Κύπριου, είτε για τον κατάλογο β’. Κάτι που θεωρείται αναγκαίο μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του Νεόφυτου Μιχαήλ. Στην προσπάθεια αυτή, η Ανόρθωση προσέγγισε την ΑΕΖ για να κάνει δικό της τον Ανδρέα Κεραυνό.

Δεν γνωρίζουμε εάν ο νεαρός Κύπριος κίπερ επιθυμεί να πάει στην Ανόρθωση, αφού πήγε στην ΑΕΖ για να αγωνίζεται, αλλά η ομάδα του Ζακακίου, για να αποδεχθεί είχε θέσει ως όρο να πάρει τον Γιώργο Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι στο ρόστερ αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται, αφού δεν αγωνίστηκε καν στο φιλικό με τον ΠΟ Αχυρώνα/Ονήσιλο. Επίσης παρουσιάζεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο…

Την ίδια ώρα πληροφορίες λένε πως συνεχίζονται οι επαφές και με τον Πολωνό Φίλιπ Μάιχροβιτς, αλλά έως την παρούσα φάση δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι δεδομένο.

Όταν κλείσει και το θέμα με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, δύσκολα θα γίνει επιπλέον προσθήκη, ανεξαρτήτως της κατάληξης που θα έχουν οι επαφές με τους Ντένις Πόποβιτς και Μπλαζ Βερχόβετς που είναι εκτός πλάνου. Κανείς, όμως, δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά, μέχρι την 31η Αυγούστου, αφού κάθε χρόνο και σε όλες τις ομάδες προκύπτουν προσθαφαιρέσεις της τελευταίας στιγμής.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ