Η Ανόρθωση είναι έτοιμη για το τελευταίο φιλικό με την Πάφος FC (20/8, 19:00), εκεί όπου ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει την ετοιμότητα του συνόλου που θα δώσει τις «μάχες» εντός των συνόρων.

Οι «κυανόλευκοι» θα δοκιμαστούν απέναντι σε ένα αξιόλογο σύνολο, με το Ντάρκο Μίλανιτς να τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, η οποία έχει ως καθοδηγητή τον Χένινγκ Μπεργκ που επιθυμεί να αφήσει έργο στους «γαλάζιους».

Λογικά μιλώντας, ο φιλικός αγώνας κόντρα στην Πάφο FC θα έχει τον χαρακτήρα μίας επίσημης υποχρέωσης, με το rotation του προπονητή να μην ανοίγει σε υπερβολικό βαθμό. Θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε τα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και τον σχηματισμό που θα επιλέξει ο Σλοβένος.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Abdul Majeed Waris που υπέγραψε πρόσφατα στην προσφυγική ομάδα (ΕΔΩ) και «τρέχει» για να εμφανιστεί στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλει, έτσι ώστε να θέσει εαυτό στη διάθεση του Μίλανιτς για την πρώτη «στροφή» του «μαραθωνίου» με τον Ολυμπιακό.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ