Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Χρίστο Παπακώστα, αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα της ομάδας της Λεμεσού με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και έκανε τις εκτιμήσεις του ενόψει του επαναληπτικού.

Αναλυτικά:

«Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια και τέλειο παιχνίδι στον επαναληπτικό σε μία καυτή έδρα, απέναντι σε μία μεγάλη και έμπειρη ομάδα. Μπήκε φουριόζος, μέχρι το 20’-25’ ήταν πολύ καλός, αλλά μετά από το cooling break ήταν άλλη ομάδα και αυτός ο Χουάνγκ είναι ο παίκτης που κράτησε τον Ολυμπιακό ζωντανό από προσπάθειές του μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο γκολ ο Απόλλωνας», είπε και συνέχισε:

«Όταν μπήκε ο Μπα ισορρόπησε ο Απόλλωνας και είχε και ευκαιρία με τον Ντιγκινί για να κερδίσει κιόλας. Είχαν τα καλά τους διαστήματα κυριαρχίας και οι δύο ομάδες. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε πολλά… Σίγουρα ο Καταλά είδε τον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός. Σίγουρα η τακτική θα είναι πιο σοφή και έντονη. Ο Απόλλωνας θα έχει ξεκάθαρο πλάνο αμυντικά και επιθετικά. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος ο Χουάνγκ και αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ένα πολύτιμο εργαλείο και ίσως αυτό είναι υπέρ του Απόλλωνα. Θυμόμαστε όλοι τον Ολυμπιακό των προηγούμενων χρόνο πόση διαφορά έχει από τη σημερινή εικόνα που βγάζει η ομάδα».

Για τον Χέντι και τον Μπα: «Ο Χέντι με εντυπωσίασε, το σχολιάζαμε με τους άλλους παλαίμαχους. Μπήκε έτοιμος και φουριόζος και με το που είδαμε τα πρώτα του αγγίγματα στην μπάλα οδηγηθήκαμε στο συμπέρασμα ότι είναι σπουδαίος παίκτης. Και ο Μπα φαίνεται δυνατός και πολύ καλός παίκτης…».

«Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, ο Απόλλωνας μπορεί να κτυπήσει τον Ολυμπιακό, δεν είναι ομάδα-φόβητρο. Πιστεύω υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης», κατέληξε.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ