Ο διευθυντής της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την πρεμιέρα: «Βρισκόμαστε σε εβδομάδα πρωταθλήματος. Επιστρέφουμε εκεί που η ιστορία της Ένωσης αξίζει να βρίσκεται. Έχουμε ίσως το πιο δύσκολο έργο, όμως μερικές φορές, το να αγωνίζεσαι κόντρα στον πρωταθλητή στο πρώτο παιχνίδι, σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις την έκπληξη και ίσως να εκμεταλλευτούμε την κούραση από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Να ευχηθούμε και καλή επιτυχία στον Απόλλωνα για απόψε».

Για την δουλειά που έγινε στην προετοιμασία: «Έγινε μία πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι και νιώθουμε πως έχουμε κάνει μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε στο τέλος να κάνουμε

Για το μεταγραφικό: «Για την ώρα έχει κλείσει το κομμάτι της ενίσχυσης. Αν εμφανιστεί κάτι, ίσως κάποιος δανεισμός, τότε γιατί όχι, ίσως να ενισχύσουμε την ομάδα. Μην ξεχνάμε πως θα είναι μεγάλο πρωτάθλημα, το δεύτερο γκρουπ θα έχει περίπου 40 αγώνες, οπότε χρειάζεται βάθος στο ρόστερ».

Για τον κόσμο: «Πραγματικά έχουν δείξει πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερα από το γεγονός πως η ομάδα έχει κάνει ένα πολύ καλό σύνολο, έχει ενθουσιάσει τον κόσμο και έχουν προμηθευτεί διαρκείας. Τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ και πιστεύουμε πως θα τους κάνουμε περήφανους τη νέα χρονιά».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Πάρθηκε η απόφαση να μεταφερθεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου. Όμως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, υπάρχει συνεργασία με μία εταιρεία και το Δήμο που τον επιμελείται και θα βγει η χρονιά».

Για τον στόχο της Ένωσης: «Περάσαμε από περιόδους που μπορεί να μην κατακτήσαμε κάποιον τίτλο, τα τελευταία χρόνια περάσαμε από πολλά σκαμπανεβάσματα. Έχουν τεθεί κάποιοι στόχοι αρχίζοντας από τις ακαδημίες, όπου θέλουμε να προωθούμε αρκετά παιδιά στην πρώτη ομάδα. Θέλουμε σιγά-σιγά να χτίσουμε στο όνομα της ομάδας. Είμαστε η μοναδική ομάδα στο Παραλίμνι και ο κόσμος διψά να δει μία καλή Ένωση και να σταθεί δίπλα της».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ